Lütfen Dikkat. Bölüme Giren Arkadaşlar Okuyunuz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lütfen Dikkat. Bölüme Giren Arkadaşlar Okuyunuz...
http://www.maxicep.com/cep-telefonu...ci-el-forum-kurallari-28-01-2008-a-89786.html

Yukarıdaki linkte kurallar mevcuttur. Hala buna rağmen bırak n73'ü satma, kardeş son fiyat yaz alalım vs şeklinde mesajlar atılıyor.

2. el işleyişi pm (özel mesaj) üzerinden olur. Pazarlık yapacaksanız, teklifiniz varsa bunu pm aracılığıyla belirtiniz.

Hele ki o telefonu satma vs şeklinde cevaplar zaten yazılamaz.

Bu dakikadan itibaren kurallara uymadan atılan mesajlara gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Düşünceniz her neyse ilan ile ilgili, bunu pm ile konuşunuz. Takas-Pazarlık vs.

Açıktan hiç bir şey olmayacaktır. En fazla pm attım konuşalım vs şeklinde bir cevap yazılabilir.

Dikkatinize..

furkano

furkano

Üye
Hocam okuma yazmanızmı yok adam fikir istemiş satayım mı satmayımmı diye bende dedim ki bırak kalsın satma telefonun.. Yönetici olmanız beni hiç ilgilendirmez ama yöneticiyseniz biraz akılcı olun.. sadece caka satmak için ban atmak için yada yasaklamak için yöneticilik yapmayın.. hayırlı geceler.. yasaklananlar arasına girmezsem yarın yine maxicep:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam okuma yazmanızmı yok adam fikir istemiş satayım mı satmayımmı diye bende dedim ki bırak kalsın satma telefonun.. Yönetici olmanız beni hiç ilgilendirmez ama yöneticiyseniz biraz akılcı olun.. sadece caka satmak için ban atmak için yada yasaklamak için yöneticilik yapmayın.. hayırlı geceler.. yasaklananlar arasına girmezsem yarın yine maxicep:D

Bence sizin okumanız yazmanız yok veya o satayım mı diyen arkadaşla beraber ikinizin. Aşağıda bu bölüme girerken olan yazı var.

Cep Telefonu ve Aksesuar İlanları (xx Okuyucu)
Cep Telefon ve aksesuarlarının sıfır / ikinci el / takas ilanları burada.
Telefon tavsiyelerinde ve alım-satım dısında yorumlarda bulunmayınız.

O ilanı açan arkadaş yanlış yapmış belki bilmediği için ama siz şikayet etmekle yükümlüsünüz cevap vermekle değil. Bu bölümün kuralları diğer bölümlerden farklıdır, kendi kurallarına göre yönetilir. Buraya tavsiye konusu açılamaz, ilanlara yorum yapılamaz. Bu bölüme girdiğiniz anda kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Ayrıca kimseye caka satmıyoruz, 5 Aralık 2004 Maxicep açıldı ben vardım, bugün 12 Mayıs 2008 yine ben varım. Ona göre yorum yaparsan daha iyi olur. Gelip geçici değiliz merak etme. Ama çok gelip geçen oldu böyle kurallara uymayıpta.

Benden söylemesi ;)

furkano

furkano

Üye
Ben kural dışı bisey yapmadım varsa yanlıs oda ilanı açan arkadasındır.. Satma o telefonu diyen bendim ve birkaç yerde ona değinmişsin.. Adama hiç bişey söylememissin bile.. Böyle bi durum varsa mesajın altına arkadaslar bu bölümde bu sekılde mesajlar acmanız yyanlıs dersın ve konu kapanır.. Adam fıkır sormus ve bende cevabını verdim.. Umarım anlısundur anlamıyorsanda anlamıs gibi yapta konu kapansın uzatmak istemiyorum bu meseleyi forum yardımlasmaktır sorup ögrenmektir.. . tesekkur ederim..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben kural dışı bisey yapmadım varsa yanlıs oda ilanı açan arkadasındır.. Satma o telefonu diyen bendim ve birkaç yerde ona değinmişsin.. Adama hiç bişey söylememissin bile.. Böyle bi durum varsa mesajın altına arkadaslar bu bölümde bu sekılde mesajlar acmanız yyanlıs dersın ve konu kapanır.. Adam fıkır sormus ve bende cevabını verdim.. Umarım anlısundur anlamıyorsanda anlamıs gibi yapta konu kapansın uzatmak istemiyorum bu meseleyi forum yardımlasmaktır sorup ögrenmektir.. . tesekkur ederim..

Arkadaşım o adama yardım etmeyeceksin. Şikayet edeceksin. Bu bölümde kimse kimseye yardım etmek durumunda değil. Yardım edersen bu noktadan sonra sende suçlusun. İkinizede gereken uyarıyı veririz.

Yanlış açtıysa sen şikayet etmeyip cevap veriyorsan sende yaptığı yanlışa ortak oluyorsun.

Tartışacak bir şey yok. Kuralar gayet açık ve net. Konu bitmiştir. İster uygularsınız ister uygulamazsınız sizin bileceğiniz iş. Uygulamayana gerekeni yaparız.

:oke:

lazyboy

lazyboy

Üye
ya nıe bence sacmalık nıe pm ne farkederkı? mıllet gormelı bence son kac lıraya werdını kı pazarlık kızıssın

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya nıe bence sacmalık nıe pm ne farkederkı? mıllet gormelı bence son kac lıraya werdını kı pazarlık kızıssın

Burası açık artırma sitesi değil. Pazarlık kızıcak durumlar orada olur. Eğer bu kadar ortalık kızıştırmak istiyorsanız yukarı da gittigidiyor.com'un reklamı var oraya girebilirsiniz.

Kurallar açık ve net. Bölüme giren herkes kabul etmiştir.

2. el alımlar pm aracılığıyla yapılır. Konudan yazanların amacı almak değildir. Alacak adam ciddidir pm atar alır. Konuda yazan boş yazıyordur. Boş yazan insanlara gerekli müsamayı gösteremediğimizden dolayı özür dileriz. :oke:

furkano

furkano

Üye
Varsa yoksa gerekeni yaparız diyor adam.. neyse dostum keşke beni anlayabilseydin.. sana kolay gelsin.. Bay YÖNETİCİ..

Bazen çok korkutucu oluyorsun:D:D:D Son mesajım bu başlığa yazdığım.. konuyu kilitlersen daha güzel olur..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Varsa yoksa gerekeni yaparız diyor adam.. neyse dostum keşke beni anlayabilseydin.. sana kolay gelsin.. Bay YÖNETİCİ..

Bazen çok korkutucu oluyorsun:D:D:D Son mesajım bu başlığa yazdığım.. konuyu kilitlersen daha güzel olur..

Konu kilitlenecek olsa senden daha iyi bilirim bunun zamanını emin olabilirsin. :oke:

furkano

furkano

Üye
evet çok belli oluyor bildiğin:D

gececi184

gececi184

Üye
van hoijdonk kardeş bence haklısın sen yani bu site pazarlıgı kızıştıracak bii site deil. benim bildigim en iyi ve en kaliteli sitelerin başında geliyor. bence bu prensipte devam edin ki kaliteniz daimi olsun herkese saygılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yaptığımız 1-2 değişiklik ile bu bölümde konu hortlatma ve gereksiz saçma mesaj olayını kestik gibi gözüküyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt