Lütfen bu konuya bakın

Konu Sahibi
Lütfen bu konuya bakın
Arkadaşlar merhaba C6-01 e kilit kodu koydum kilit kodunu nasıl kaldırcam

Ayarlar>Telefon>Telefon Yönetimi>Güvenlik Ayarları>Telefon ve Sim Kart
Not:Şifreyi biliyorsun değil mi unuttuysan formattan başka çare yok

Tepkiler: asigsasi
    Konu Sahibi
tmm oraya geliyorum kodu kaldır diye bişey yazmıyogüvenlik kodunu yazıyorum yeni güvenlik kodu diyor

Konu Sahibi
lütfen bilgi edinirseniz söyleyin ilgili olanlara tşk

Ayarlar--Telefon--Telefon yönetimi--Güvenlik ayarları--Telefon ve sım kart--Tel. oto kilitlenme süresi--yok

Tepkiler: kfahaa
    Konu Sahibi
öyle daha beter telefonu kilitle diyorum güvenlik kodu açarken yine güvenlik kodu

otomatik kilitleme süresini herhangi bi miktar belirlemezsen eğer telefonu kilitle dediğin zaman dediğin kilitlerkende güvenlik kodu girmen lazım. Yani senin bi şekilde fedakarlık yapman gerek ya arkadaşın dediği gibi 999 yap o kadar sürede kilitlensin yada kilit kodunu kaldır telefonunu kilitleme. başka bi çözümü yok bunun.

Konu Sahibi
bende onu soruyorum zaten kilit kodunu nasıl kaldırcaz diye soruyorum

Konu Sahibi
ya hala öğrenemedinizmi bi yardımcı olun

Burda öğrenmeye çalışan sen olmalısın
Biz bulamadık

Konu Sahibi
samp oynayan varmışimdi samp ne onu da bilmiyosunuzdursymbian lover nickli user

ya yukarıda demişler işte telefon kilitlenme süresini yok seçeneğine getireceksin. Bir daha kilit kodu istemez kilitlenmez yahu okumadın mı ha bu arada yeni güvenlik kodu olayı da su şekilde olur. Ya güvenlik kodu seçeneğine girip eskiyi girersen yeni güvenlik kodu der. Yada hiç güvenlik kodu girmemişsindir henüz belirlenmedi şimdi ayarlansın mı der. Bi karışıklık var farklı farklı şeyler senin söylediklerin.

Konu Sahibi
olmuyo işte kilitlenme süresine yok diyorum meşgul tuşuna basıp telefonu kilitle diyorum şifre istiyo açarken tekrar şifre istiyo