Lütfen bilen biri varsa söyleyebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


kaavkw

Üye
Ben bahsettiğim programı buldum ama öyle gizli takip yapılacak özellikte bir şey değilmiş ben özelliklerini yanlış hatırlıyormuşum. :D Foursquare benzeri bir şey baktığım kadarıyla :islik ama yine de bir bak sen programın adı meta friend locator ben kurup detaylı bakmadım belki işine yarar bir şekilde. :naughty:
 

trontr

Üye
bellede google maps sorun çıkartıyor. Ben de çalıştıramadım :S ama annada denemiştim oluyor.

İki telefonda da google mapsin açık kalması şart tabiki.

Ayrıca operatörler 2-3 baz istasyonuna olan uzaklığınızı belirleyerek neredeyse kesin bir tahmin yapabiliyorlar diye duymuştum. Hatta çok eski bir zamanda telefonların yeni çıktığı bir dönemde, amerika önemli devlet başkanlarına( türkiye dahil) telefon hediye etmiş ve onların içinde izleme cihazı olduğu duyulmuştu. Yani çok eski şeyler ama biz bilmiyoruz pek.
 
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
öncelikle bunu gizli mi yapıcaksın yoksa arkadaşın da bilecek mi ??

Eğer gizli değilse google maps programını yükle her iki telefona. 2 tane gmail üyeliği al oturum aç telefonlarda. Google latidute yi etkinleştir. Hem o seni haritada görür. Hem sen onu görürsün ;)

ben gizli yapıcam diorsan uygulamalar kısmında tellefon güvenliği antivirüs falan bölümüne gir. Anti theft programları var. Çalıntıya karşı yapılmış. Birini denemiştim ama adını hatırlamıorum. Snn belirlediğin bir mesahı atınca o telefona koordinatlarını gönderiodu. yerini bulabiliordun.

Şuan mobilden girdiğim için ve finallerimmolduğundan sana ancak bu kadar yardım edebilirim.

doğrudur denedim çalışıyor ama google maps kullanabilmen için pro yu açtıktan sonra atma sorununu wifi ve mobil veri açık olmalı wifi yi kullanmasanda wifi açık olmalı mobil veri kullanmasanda açık olmalı ok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt