Lütfen bi bakıverin yardımmmmmmmmmmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakbey3437

burakbey3437

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen bi bakıverin yardımmmmmmmmmmmmm
Arakadaşlar bir turkcell t10 almayı düşünüyorumda bu telefonda wıfı ile turkcell uygulamalara girdiğim de ücretsiz indirebiliyormuyum

karizma927

karizma927

Üye
Arkadaşım ilk önce bu telefonu niye alıyosun başka telefon yok mu bence alma alıyosanda ücretsiz diye bişey yok herşey ücretli !!!!!!!:ehe

baranselona

baranselona

Üye
vodafone 945 e bak o daha kullanışlı ekranı falan kapasitif oda android onada ücretsiz uygulama oyun indirebilirsin android açık kaynaklı bi işletim sistemi olduğu için ücretsiz olarak oyun-proram indirbilirsin DH de birçok bilgi mevcut bu telefonlar hakkında bence T10 alma vodafone 945 e bak oda kontratsız 360 liraydı sanırım

burakbey3437

burakbey3437

Üye
    Konu Sahibi
ben sizden telefon tasiyesi istemedim sadece nokia nın ovisi gibi ücretsiz indiriliomu

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Mutlaka içinde ücretsiz uygulamalar barındırıyordur ama ücretliler kadar yeterli olacağını sanmam.
Bu arada Turkcell'li biri Vodafone marka telefon alamaz.Bu telefonun kullanılabilmesi için direk Turkcell'den ayrılıp Vodafone'a geçilmesi gerekiyor.Kampanya için tarife değişikliği şart.Ama konuyu açan arkadaş ilk kez bir tarifeye dahil olacaksa o zaman başka tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt