Lütfen bana asphalt 5 ((((hd)))) versiyonunu bulun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen bana asphalt 5 ((((hd)))) versiyonunu bulun
Asphalt 5 in hd sini araıyorum yabancı forumlarada baktım bulamıyorum hd olmayanını buldum yukledm ama guzel değil oyunun sd dosyası rarlı halde 46 mb gözukuyo onu istemiorum her yerde o var kafayı yiceeeemmmm lütfen şunu bulun bana hd versiyonunu istiyorum mb tı yuksek olan 200-300mb artık kaçsa tam bilmiorum şimdiden teşekkür ederim

MBrkA

MBrkA

Üye
Arkadaşım ilk olarak şunu söyleyeyim.Boyuta çok takılma.Geçende bi oyun dosyası indirdim 150 mbdi.Rardan çıkarınca 800 mb olmuştu.Artık çok yüksek sıkıştırma miktarları var.

guero

guero

Üye
Asphalt iğrenç bi oyun HD nin bile grafikleri iyy deil bana göre en iyisi Shift Oyna Harika bişey.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
tmmda zaten 46 mb ı açınca 100 mb çıkıo . ben shifti çok beğenmiyorum benim asphalt 5 HD yi bulmam lazım yinede :tşk:

aligeda

Üye
6 olmazmı ?

aligeda

Üye
telefon desire kaldırır heralde az çok kassada arıyorum:oke:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
6 yi yukledim cik kastigh icin sildm kasarken. Oynamakta zewk wermio 5 hd ariorm oyuzden . Ynede tesekkur ederm

devilmy

devilmy

Üye
Asphalt 5 in hd sini araıyorum yabancı forumlarada baktım bulamıyorum hd olmayanını buldum yukledm ama guzel değil oyunun sd dosyası rarlı halde 46 mb gözukuyo onu istemiorum her yerde o var kafayı yiceeeemmmm lütfen şunu bulun bana hd versiyonunu istiyorum mb tı yuksek olan 200-300mb artık kaçsa tam bilmiorum şimdiden teşekkür ederim

al kardeş çalışıyor 9003 de denenmıstır

aligeda

Üye
al kardeş çalışıyor 9003 de denenmıstır

kardeş teşekkürler ancak 9003 galaxy s gibi cihazlarda çalışan desire da çalışmayabiliyor tegra ayrı snapdragon ayrı dikkat et!:oke:

guero

guero

Üye
Al buldum denedim başkaları gibi denemeden vermiyorum apk dosyası telefona kurduktan sonra wi-fi olan bi internet bul 133 mb bi dosya çekecek sonra oyunun keyfini çıkar HD sürüm son sürüm.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
eywqllah indiriyorum şimdi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt