Lüsid Rüya Görmeyi Öğrenmeye Hazırlık

Konu Sahibi
gerçekten orda olanları görebiliyo musun ve nasıl dönemiyo
Sanırım görebilirsin bu soruyu yaşayanlara sormak lazım ama bildiğim bir şey var astral seyahat aslında bayağı tehlikeli. Odanın içinde dolaştığın sürece sorun yok ama abartırsan sonun ölüm

bnm planım evreni dolaşmaktı olmadı şimdi

Tepkiler: -Empat-
    Konu Sahibi
bnm planım evreni dolaşmaktı olmadı şimdi
Evreni dolasırken seni diğer taraftan çağırabilirler
Şaka bi yana cidden astral seyahat abartılınca tehlikeli, ölü sayısını hatırlamıyorum fakat kayıtlarda 500'lü bişey okumuştum sanırım

bi marsa gidip bi arkadaşa bakıp çıksam ölür müyüm

gidemedim damsız almıyolar

konu dağıtılmayacak gibi değil bnce yazan yazıyı okuyana kadar astral seyahate çıkmış olurum

redfoxqq

Üye
Sanırım görebilirsin bu soruyu yaşayanlara sormak lazım ama bildiğim bir şey var astral seyahat aslında bayağı tehlikeli. Odanın içinde dolaştığın sürece sorun yok ama abartırsan sonun ölüm
Astral seyahatle ölmek mi? böyle bişe yok. Ruhlar bölgesini mi izledin filmlerden ne bekliyorsun ki zaten korku filmi sen her söylenene bakma bro. Evrende bircok gunes sistemi oldugunu bulan bruno nasıl buldu sanıyorsun? Ruyasında gordu diyolar peki adam daha once kimsenin gormedigi biseyi ruyasında nasıl gorebilir bence Bruno da astral seyahati farkında olmadan yaptı...

redfoxqq

Üye
2.olarak ta eger ecelin gelmişsen zaten ölürsün. Bunun dışında astrale çıkarken ruhun bedeninden tamamen ayrılmaz bağlı kalmaya devam eder...

Konu Sahibi
Ben kanitlanmis seyler uzerinden yaziyorum, ölüm vakalari var

dönemeyenlere ne oluyor ki