Karşılaştırma Lumnia 820 mi Atrix mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Fatic

Fatic

Üye
    Konu Sahibi
Lumnia 820 mi Atrix mi?
Merhaba arkadaşlar elimde Atrix var Lumia 820 ile takas etmeli miyim bana ne kazandırır yada ne kaybettirir?

Hasand.

Hasand.

Üye
:ehe:alkis:bira:lumıa 820 al bence wp8 sistemi yeni gelecegi acık bır sistem secım senın:ehe:alkis:bira:lumıa 820 al bence wp8 sistemi yeni gelecegi acık bır sistem secım senın

Fatic

Fatic

Üye
    Konu Sahibi
Geleceği açık iste suanda pek iyi degil magaza bakimindan diye biliyorum ve hersey en son ona geliyormus.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Geleceği açık iste suanda pek iyi degil magaza bakimindan diye biliyorum ve hersey en son ona geliyormus.
eskiden çıkan oyunlar ona geliyordu, şimdi oyunlar ve uygulamalar 3 platformada aynı anda geliyor

Fatic

Fatic

Üye
    Konu Sahibi
Eski oyunlarin optimzasyonu nasıl birde jb mantgi mi var apk yükleme tarzi mi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Eski oyunlarin optimzasyonu nasıl birde jb mantgi mi var apk yükleme tarzi mi
optimizasyon iyi, ama şimdilik dışarıdan uygulama oyun yükleyemezsin. Neyseki paralı uygulamalarda ''dene'' butonu var ve satın almadan önce deneyebiliyorsun.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Lumia 820

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767
Fatic

Fatic

Üye
    Konu Sahibi
Oyun performansı atrixden daha iyi mi andreno 225 varmş nasıl bilmiyorum da atrixin tegra sayesinde thd oyunlar çok yüksek grafikliydi lumiada bu performans varmidr

fk555897

fk555897

Üye
bence değiştir.

heathrow

heathrow

Üye
peki bu saatten sonra lumia 720 alınır mı? 512 mb ram var. 2000 mah bataryası olması beni cezbediyor. 2000 mah batarya yoğun kullanımda uzun süre dayanır mı?

Fatic

Fatic

Üye
    Konu Sahibi
Bende baktm 720ye ama 512 ram wp icin yetersz diyorlar o yuzden vazgectim

heathrow

heathrow

Üye
Kadıköy'de iki telefoncuda gördüm. İkisi de 550 lira istiyor ikinci el cihaz için. İkinci elde değeri çok düşüyor. L820 için.

proandro

proandro

Üye
Karar senin :
Bide motorola atrix nasıl birşey acaba düşünüyorumda?

Fatic

Fatic

Üye
    Konu Sahibi
heathrow

heathrow

Üye
Güncelleme almaması normal. 2011'de piyasaya sürülmüş.

Fatic

Fatic

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun cikmasnda 5 ay sonra 4.0 çıktı piyasaya ama vermediler kodlar dağtldi sadece geliştiriciler ugrasiyor ama pek stabil değil

heathrow

heathrow

Üye
Evet en son gingerbread verilmiş.

Invoke

Invoke

Üye
Oyun performansı atrixden daha iyi mi andreno 225 varmş nasıl bilmiyorum da atrixin tegra sayesinde thd oyunlar çok yüksek grafikliydi lumiada bu performans varmidr

Atrixde Tegra 2 olması lazım, yanlış bilmiyorsam. Adreno 225den daha dandik yani.Ama bence 820 yerine başka cihazlara bak. :D

Üst Alt