Lumialar İtalya Yolunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumialar İtalya Yolunda

İtalyan perakendeci Unieuro tarafından dagıtılan bir broşürde Nokia Lumia 610 ve 900 ün gelişini duyuruldu.Tabi burada asıl önemli olan fiyat. Lumia n610 sadece 199.90 uero dan satışa sunulacak.Türk lirasına çevirirsek 470 tl gibi bir rakam yapıyor ki bu gerçekten çok iyi bir rakam.

Aynı broşürde Lumia 900 ün de satışa çıkacagı ve fiyatı hakkında bilgi verilmiş.Lumia 900 için belirtilen fiyat 599uero ve 100ueroluk bir alışveriş çeki hediye ediliyor. Bu arada bu fiyatlar ortalama olarak Türkiye ile çok farketmeyecektir. Zira İtalyada vergiler son krizlerden sonra Türkiye seviyelerine geldi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
900 biraz pahalı be abi :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
orası ayrı :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nesi pahalı can 100uero da alışveriş çeki veriyor lumia900 alana 600 olsa bile 1400tl yapıyor ki vergilerde italya ile pek farkımız olmadıgını düşünürsek bizde de 1500 gibi satılır zaten bizim tahminlerimiz de bu yöndeydi.

Türe

Türe

Üye
Türkiye'ye gelse de incelesek

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Valla alacağımdan değil belki ama harbi merak ediyorum abicim :ehe ama bence lumia 900 1.300 lira civarında olmalı :hmmm
Nokia'nın en üst düzey telefonu.Ama bence de 1300 daha iyi..

theposies

theposies

Üye
bizede ugrasın yol yakınken akdeniz limanlarından :d:
peki ya 710 la 800

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Öyle ama kendini de aldırıyor meret :hmmm
Asla almayacak olsam da hakkını teslim etmek gerek,kaliteli bir işletim sistemi vede kaliteli bir cihaz.ama yinede benim için asla bir Lumia 900 olamaz orası ayrı tabii.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
herkesin zevki bende iphone bütçem yetmediğinden 900 alırım fiyat/performans dengesinde ki en iyi cihazlardan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt