Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia'lar için Yeni Güncelleme ( Deneyimler ve Yapmanız Gerekenler )
büyük ihtimalle Nisan ayında dagitilmaya başlanir. Çunku mevcut cihazlar bu guncelleme yuklu olarak dagitilmaya başladi.
tanercoskun
Üye
W7 pc bulup dün akşam bende Nokia Update programı ile güncelledim ve kapasite kontrülü gibi özellikler geldi. Ardından aynı güncellemeyi tekrar gösterdi. Baktım sürümleri bende kurulu olan ile aynı bende tekrar kurmak istemedim
not supported product identified product in flash mode Nokia uefi
Yazıyor arkadaslar kırmızı ekranda kaldı ne yapmam lazım multi softwarede ne yaptıysam olmuyor
not supported product identified product in flash mode Nokia uefi
Yazıyor arkadaslar kırmızı ekranda kaldı ne yapmam lazım multi softwarede ne yaptıysam olmuyor
kırmızı ekran derken telefon mu? Yeşil ekran gelmedi mi daha sonra
- - - Eklendi - - -
Bi de Senin telefon ilk geldiğinde hangi roma sahipti tr mi tr Türkcell mi onların urun kodu fatklı
yasirtaha
Üye
Büyük ihtimalle bağlantı kopmuş ve telefon çökmüş olabilir
- - - Eklendi - - -
Bende n73 le yaşamıştım bu sorunu
IVI-Elia
Üye
Konu Sahibi
Üzüldüm keşke biraz daha dikkatli olsaydınız.Ama daha bilgili kişile r olaya müdahale eder.Ali Kemal ve Özgür abiyi bekliyoruz...
uMTOku
Üye
Biliyorum kodları falan da düzgün giderken oldu hatam yok yani olsa tamam da kırmızı ekran geldi kaldı romu sildi sonra kaldı öyle büyük ihtimal
uMTOku
Üye
Neden oldu durduk yere düzgün giderken merak ettigim o ya
papakudioflu
Emekli Yönetici
telefonu boot moduna alarak flashlamayı denedin mi.
uMTOku
Üye
Telefonu hiç bir moda alamıyorum ses kısma güç yapıyorum hemen eski haline geliyor
papakudioflu
Emekli Yönetici
telefon kapaliyken yapicaksin boot modunu
uMTOku
Üye
Telefonun ekranı kırmızı o kadar açık kapalı hiç bir şey yapamıyorum ses kısma ve güç yapıyorum gidiyor geliyor boota nasıl alacağım kapanmıyor bile telefon