Lumia920pureview ve lumia820 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia920pureview ve lumia820 geliyor

Daha once de arrow kod adiyla sizdirilan cihazin lumia820 veya lumia920 pureview oldugu ortaya cikti.
4.5" hd super amoled ekrana sahip olan lumia920 sari,kirmizi ve metalik renklere de sahip olucak. Bakalim bu sefer ki bilgi gercek mi drgil mi 5 gun sonra belli olucak.

• Beğen
Tepkiler: n000k

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
konu için teşekkürler bekliyoruz hâlâ :eller:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
üstteki şahane yahu :eller:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bekle bekle bir hal oldum.Birde çıktıktan sonra beklicem oh mis :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o metalik nasil birşeydir yauwww:aha:

• Beğen
lordufuk

lordufuk

Üye
Benim anlamadığım daha 900 çıkmadı bu çıkarmı ki? Çıkarsada tutulmaz bence nokia berbat battı samsung çıkardığı wpli tel 10kat daha iyi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Benim anlamadığım daha 900 çıkmadı bu çıkarmı ki? Çıkarsada tutulmaz bence nokia berbat battı samsung çıkardığı wpli tel 10kat daha iyi

900 çıkalı yıl oldu,samsung un çıkardığı telefonu gördük bir de bunları görelim az kaldı bir hafta bile yok,he nokia battı.. Şu apple ın ayak izlerine basmaya çalışan samsung u diyorsun di mi? Hani çalıntı tasarımlar yapıp patent ihlal eden..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve n000k
msy2017

msy2017

Üye

lumia 900'den bahsediyorsanız çıkalı çok oldu.nokianın batıp batmayacağını wp8den sonra göreceğiz bence dönüşü muhteşem olacak!!!

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Konuştuğun şey hakkında biraz bilgin olsa, biraz araştırsan en azından.Samsung'un Wp'li teli 1000 kat daha iyi evet he he -.-

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Güzele benziyor cihazlar...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sanki artık bayanları da çok düşünüyorlar tasarım ve renk seçiminde :hmmm ama metal güzel olmuş yahu

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
n000k

n000k

Üye
sanki artık bayanları da çok düşünüyorlar tasarım ve renk seçiminde :hmmm ama metal güzel olmuş yahu
aslında artık renk olayı sadece bayanlar için değilki.. hep siyah gri teller vardı önceden.. artık bunu aşıp renk cümbüşü olması çok güzel birşey.. misal çamaşır makinalarıda renkli artık :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
ANIL

ANIL

Admin
Lumia 820

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geç kaldın moderatör öbür konuda ben paylaştım :hih:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
  • Yazın alırım belki.

MaxipmaN

Üye
düşse direkt izi kalır :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...