Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
sali gunu belli olur. Şu anda shoplarda cihazlar yok. Yarin shop elemanlarina wp8 ve lumialarin egitimi verilecek. Bu arada da en kotu ihtimalle bayilere teşhir icin lumia920 verilecek. Gider inceleriz:ehe
Aynen öyle yapmak lazım. Ben çarşamba günü gidicem bakmaya. Ama denersem ayrılamam ki :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sali gunu belli olur. Şu anda shoplarda cihazlar yok. Yarin shop elemanlarina wp8 ve lumialarin egitimi verilecek. Bu arada da en kotu ihtimalle bayilere teşhir icin lumia920 verilecek. Gider inceleriz:ehe

bayrampaşada buluşalım abi orda rahat rahat inceleriz video bile çekeriz ben söyledim ordaki elemana :ehe

acuxx

acuxx

Üye

bende beyazla oynuyodum uyandığım için hala üzgünüm arkadaşlar benden önce alanlar varya sakın buraya girip mesaj falan atmayın sabrımın son demindeyim zaten

Geçenlerde forumda maket 920 vardı bi araştır derim :kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de bugün bir arkadaşımla Ankara-Anatolium Alışveriş Merkezindeydim.
Orada Nokia Shop'u görünce "Lumia 920 ne zaman gelecek" diye sorduk.

Cevap: 10 Kasım'da...

Fiyat sormadık... (Sormaya korktuk :kıskıs:)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Ben de bugün bir arkadaşımla Ankara-Anatolium Alışveriş Merkezindeydim.
Orada Nokia Shop'u görünce "Lumia 920 ne zaman gelecek" diye sorduk.

Cevap: 10 Kasım'da...

Fiyat sormadık... (Sormaya korktuk :kıskıs:)
10 kasım en kötü ihtimaldir umarım.. Yoksa HTC 8X'e yöneleceğim..
Keşke sorsaydınız nasılsa sonunda vericez o parayı kaçamayız hiçbir yere :D

phantomddl

Üye
Bu tarih olayı sadece Türkiye'de değil bir çok ülkede karışık.. İngiltere'de de aynı, sadece tek bir operatörda satılıyor onlarda elimizde yok diyorlarmış. Kanada'da Rogers tanıtım amaçlı sattı bir kaç tane. Amerika'dan satın alan bir kaç kişi daha gördüm.

Finlandiya'dan konuştuğum bir arkadaşım, 22 Kasım'da Finlandiya'da satışa çıkacağını duyduğunu söyledi. Orada bile kesin bir tarih yok.

nanotex

nanotex

Üye
Genel olarak değerlendirirsek orta kanı şu oluyor; ayın 10'unda gelecek tahminimce.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Genel olarak değerlendirirsek orta kanı şu oluyor; ayın 10'unda gelecek tahminimce.

Bu ay içinde geleceği kesin ama tarih konusunda birlik sağlayacak net bir açıklama yok.

Nokia Shop'lar kafasına göre tarih veriyor. Kimi 6-7'si, Kimi 10'u, Kimi 15'i, Kimi de 25'i diyor.

Nokia Müşteri Hizmetleri daha yuvarlak: Kasım ayının ortalarından sonra diyor.

Resmi olduğu tahmin edilen bazı bilgiler: Kasım ayının 21'ini işaret ediyor.

Gel de çık işin içinden... :zzz:

barbin3900

barbin3900

Üye

Bu ay içinde geleceği kesin ama tarih konusunda birlik sağlayacak net bir açıklama yok.

Nokia Shop'lar kafasına göre tarih veriyor. Kimi 6-7'si, Kimi 10'u, Kimi 15'i, Kimi de 25'i diyor.

evet biraz önce bende aradım müşteri hizmetlerini kasım ortalarında satışa sunulacak diyor

nanotex

nanotex

Üye

İyi açıklamışsın abi :) Şöyle diyelim öyleyse. En iyi ihtimalle ayın 10'unda, en kötü ihtimalle 21inde alabileceğiz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bana da dün ayın 10'unda diye söylediler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Her kafadan bi ses çıkıyor ama ortada net bir fiyat yok :hmmm

nanotex

nanotex

Üye
Dostum bence bakma onlara fiyatın 1850 olması saçma, en mantıklısı 1650, ve doğru olan da bu bence yoksa kim alır o telefonu? Fiyattan çok çıkış tarihine takılmamız gerek bence :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1700 de olur ama 1850 olursa satmaz beklendiği kadar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belli de olmaz heryerde degişik fiyat vererek belki de tepkileri olcmeye calişyorlardir:ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Üst Alt