Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Bence fiyatlar iyi 8S ile Lumia 820 nin. Çünkü Lumia 820 donanım olarak çok üstün 8S'ten.

qwerty41

qwerty41

Üye
Lumia 820 , HTC 8S den kat kat üstün şöyle kısaca belirteylim Lumia ram 1 gb, hafıza 8 gb ,kamera 8 ,NFC . HTC 8S 512 mb ram , 4 gb hafıza ,5 mp kamera :kop:

Not: Lumia 920 nin şubata kadar 1400 e düşme şansı var mı sizce

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Lumia 820 , HTC 8S den kat kat üstün şöyle kısaca belirteylim Lumia ram 1 gb, hafıza 8 gb ,kamera 8 ,NFC . HTC 8S 512 mb ram , 4 gb hafıza ,5 mp kamera :kop:

Not: Lumia 920 nin şubata kadar 1400 e düşme şansı var mı sizce:hmmm

920 şubata kadar 1400 zor.. bu arada 820 8s ten kat kat iyi ama 8s in 100 tl nin altında çıkma ihtmali var o da önemli

qwerty41

qwerty41

Üye
820 1100-1200 civarı olucak büyük ihtimal ve ben ona yönelirim . Gönül 920 ister ama oda 1500 1600 ister :bye2:

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar ön siparişini verdiğimiz lumia'lar ne zaman elimizde olacak kesin bilgisi olan yok muu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ön siparişini verdiğimiz lumia'lar ne zaman elimizde olacak kesin bilgisi olan yok muu?

Kesin bir bilgi hiç kimsede yok ben yarın bir telefon edeyim bilgi alırsam buradan söylerim kesin bir tarih ama şu da var ilden ile farklılık gösterebilir sonuçta sevkiyatlar ayrı ayrı yapılıyor.

remzi33

remzi33

Üye
ya arkadaşlar dün trabzon forum nokia shop'u aradım ddim l920 ön sipariş vermk istiyorm kaora falan vereck miyz ddim. ön sipariş yok sadece ad soyad numara alıp tlfon glince haber verebilirz ddi. nasıl iş bu yaa ?

nanotex

nanotex

Üye

Kesin bir bilgi hiç kimsede yok ben yarın bir telefon edeyim bilgi alırsam buradan söylerim kesin bir tarih ama şu da var ilden ile farklılık gösterebilir sonuçta sevkiyatlar ayrı ayrı yapılıyor.
Peki dostum haberini bekliyoruz.
ya arkadaşlar dün trabzon forum nokia shop'u aradım ddim l920 ön sipariş vermk istiyorm kaora falan vereck miyz ddim. ön sipariş yok sadece ad soyad numara alıp tlfon glince haber verebilirz ddi. nasıl iş bu yaa ?
Hahah. :D Kafayı yedirtecekler adama burada.

remzi33

remzi33

Üye
ya valla kafayı yemek üzereyim ;) bekle bekle sabır kalmadı ya ;) ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
1 saat önce nokia shop'a gittim Lumia920 için ön sipariş fiyatını sordum aldığım cevap 1849TL :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bence kimse fiyatını doğru olarak bilmiyor Ankara natevega nokia

Placebo-

Placebo-

Üye
Görevli cebe para indirecek sanırım. :ehe

nanotex

nanotex

Üye
Bana da 2200 lira diyordu en az :D Güldüm sadece

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşın dediği gibi fiyat 1850 lira olursa ben HTC 8X alırım. Bir de taksit faizi eklenecek ona fiyat uçacak iyice. O donanıma o kadar fazla para veremem ben. Note II'den daha fazlaya geliyor :D

Üst Alt