papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Biraz önce nokia shop bursayı aradım. Bana ayın 15'i kesin diyen bayan şimdi 21'i dedi. Cihazların türkiyeye girişinde bir sorun yaşanmış sözde. Fiyat olarak 1800-1850 arası olduğunu söyledi.
Fiyat ne? Geliyorumarkadaşlar biraz önce nokia shop bursadan aradılar telefon gelmiş :/
Arkadaşlar aradım Nokia Shop Bursa'yı. Fiyat aynı 1649 lira. Ellerine 4 siyah 3 tane beyaz Lumia 920 gelmiş, şimdi sadece 1 tane siyah kalmış. İsterseniz ayıralım dediler ben istemedim bir sonraki posta gelince arayın dedim. Zaten alamıycaktımWorld Card'a 12 taksitte 1780 liraya denk geliyor
Arkadaşlar aradım Nokia Shop Bursa'yı. Fiyat aynı 1649 lira. Ellerine 4 siyah 3 tane beyaz Lumia 920 gelmiş, şimdi sadece 1 tane siyah kalmış. İsterseniz ayıralım dediler ben istemedim bir sonraki posta gelince arayın dedim. Zaten alamıycaktımWorld Card'a 12 taksitte 1780 liraya denk geliyor
İstanbul'da durum ne gelmiş mi acaba Nokia Shop'lara? Bursa ve Ankara'dan haber var şu ana kadar.Neden bu kadar belirsiz bir yere geliyor bir yere gelmiyor ne olaca böyle
İstanbul'da durum ne gelmiş mi acaba Nokia Shop'lara? Bursa ve Ankara'dan haber var şu ana kadar.
- - - Eklendi - - -
Biraz önce bugün, yarın gelme ihtimali yok diyen İzmir Nokia Shop aradı, 1 saat içinde cihaz ellerinde olacakmış
Almaya gidiyorum
Windows Phone bölümü çok sessiz arkadaşlar, Lumia ları alan arkadaşlar sırra kadem bastı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?