Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
demek ki her kartta yok taksit imkani.

Bu arada clove uk yarindan itibaren simfree lumia920 white satişlarina başliyormuş. Fiyat 520£(1510tl)
Hic sesimizi cikartmayalim bence 1650tl guzel fiyat avrupaya gore

Tepkiler: n000k
Ama sitesinde Peşin ve taksitliş fiyat 1649 yazıyor

SkyLaBTR

Üye
Biraz önce nokia shop bursayı aradım. Bana ayın 15'i kesin diyen bayan şimdi 21'i dedi. Cihazların türkiyeye girişinde bir sorun yaşanmış sözde. Fiyat olarak 1800-1850 arası olduğunu söyledi.

uçmuş onlar. Onların yeyip içtiğinden ben de istiyorum

nanotex

Üye
Beyler çıksa bile ben alamayacağım galiba.. Bizim kredi kartı hala ortalarda yok

nanotex

Üye
arkadaşlar biraz önce nokia shop bursadan aradılar telefon gelmiş :/

Tepkiler: phantomddl

nanotex

Üye
bilmiyorum dershanedeyim çıkınca gideceğim

Merakla bekliyorum
Nokia shop'tan başka aranan var mı?

Beni aramadılar daha

online mağazadan hayır yok arkadaşlar daha bir şey gönderdikleri yok belki benide ararlardı şimdi iptal ettirmeseydim ön siparişi

nanotex

Üye
Arkadaşlar aradım Nokia Shop Bursa'yı. Fiyat aynı 1649 lira. Ellerine 4 siyah 3 tane beyaz Lumia 920 gelmiş, şimdi sadece 1 tane siyah kalmış. İsterseniz ayıralım dediler ben istemedim bir sonraki posta gelince arayın dedim. Zaten alamıycaktım World Card'a 12 taksitte 1780 liraya denk geliyor

sağol kardesımde neden acaba sarı yda kırmızı gelmemıs anlamıs degılım ıstedıgım renkler oncelık sarı onu bulamaz ısem kırmızıydı benım ınsallah ıstanbula gelecek olan lumıalar sarı ve kırmızıdır

- - - Eklendi - - -

sağol kardesımde neden acaba sarı yda kırmızı gelmemıs anlamıs degılım ıstedıgım renkler oncelık sarı onu bulamaz ısem kırmızıydı benım ınsallah ıstanbula gelecek olan lumıalar sarı ve kırmızıdır

İzmir Nokia shop'u aradım sordum, telefon geldimi acaba diye. Hayır gelmedi dedi Bugün yarın gelme ihtimali var mı dedim, Malesef efendim dedi. Bursa'ya gelmiş ben oraya da ismimi bırakmıştım aradılar biraz önce dedim. Hadi ya, gelmişmi haberimiz yok efendim bize gelmedi dedim. Peki dedim kapattım ne diyeyim

Neden bu kadar belirsiz bir yere geliyor bir yere gelmiyor ne olaca böyle

Neden bu kadar belirsiz bir yere geliyor bir yere gelmiyor ne olaca böyle
İstanbul'da durum ne gelmiş mi acaba Nokia Shop'lara? Bursa ve Ankara'dan haber var şu ana kadar.

- - - Eklendi - - -

Biraz önce bugün, yarın gelme ihtimali yok diyen İzmir Nokia Shop aradı, 1 saat içinde cihaz ellerinde olacakmış
Almaya gidiyorum

Şimdi telefon kulağımda bu soru üzerine

Nokia Pendik shop

Lumia 920 soracaktım geldimi acaba dedim
bayan Ayın 19 unda gelecek
Fiyat hakkında bir bilginiz varmı dedim
bayan 1600 TL efendim dedi ve iyi günler dedim

nanotex

Üye
Windows Phone bölümü çok sessiz arkadaşlar, Lumia ları alan arkadaşlar sırra kadem bastı..

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cyan lumia920 almanya vodafone'da

turkcellden alıpta telefonu teslim olan varmı arkadaşlar