Lumia920 icin harika bir aksesuar daha

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia920 icin harika bir aksesuar daha
Lumia920'niz var ve resim çekmeyi çok seviyorsunuz!! O zaman bu haberimize sevineceksiniz.

Her ne kadar rakiplerinin Nokia ve windows phone telefonların piyasada tutulmadıgi algısı olulturmaya çalışsalar da aksesuar üreticileri tam tersini düşunüyor ki neredeyse her gün bu cihazlar için yeni aksesuarlar çıkıyor.

Şimdi size tanıtacagımız aksesuarımız ise piyasadaki en iyi kameralardan birisine sahip Lumia920 için özel olarak tasarlanmış;

12X Telephoto Lens Kit

12X Telephoto, bir adet koruyucu kapak,bir adet 12X optik zoom imkanı tanıyan Lens,bir adet universal tutucu ve bir tane de tripoddan oluşuyor. Kiti telefonunuza kurduktan sonra gerisi zevkinize ve hayal gücünüze kalıyor.

Gelelim en önemli noktaya tabi ki fiyat:) Amazon üzerinden satışa sunulan bu güzel aksesuar 31.99$ fiyat etiketine sahip ve 12$ da kargo ucreti var. Aslında fiyat böyle kullanışlı bir ürün icin gayet makul. Hele ki benim gibi 40-50TL vermeyi göze alıp tüm hafta sonunu bir tripod arayarak gecirdiyseniz.

Ürünün Amazon satış sayfasına ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve kamuraN021

hasansen_83

hasansen_83

Üye
guzel miş her Lumia 920 sahıbıne gereklı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
820 yede gider :D
Sadece kılıf :(

acoustic

acoustic

Üye
çok şık ve yaratıcı olmuş
:)

bozokluht

bozokluht

Üye
Fikir güzelmiş hoş duruyor :) alınır bu :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Valla süper :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Harika doğrusu da diğer lumia modellerinede gider

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her tamam o zaman sipariş için site üyelik istiyor mu birde kaç günde geliyor sen bilirsin abi gümrükte de sorun olmaz dimi
15 günde geliyor.fatura bedeli 100 doları aşmayan kargolarda sorun olmaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harika düşünmüşler.

kaltintop

kaltintop

Üye
tam olarak beklediğim aksesuarlardan biri. şu mayış günü gelsinde siparişi geçeyim :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Çok güzel bir fikiri uygulamaya koymuşlar şahsen çok beğendim vede mutlu oldum vede küçük olup yanında taşına bilmeside kullanılabilirliğine ayrı bir hava katıyor :)

kaltintop

kaltintop

Üye
şimdi ebaydan bakayım dedim. lumia 920 aramasında ilk ürün olarak karşıma çıktı. fiyatı ise 30$ kargo ücretsiz!

fk555897

fk555897

Üye
Güzel ama görüntüyü çok bozuyor.

acoustic

acoustic

Üye
Güzel ama görüntüyü çok bozuyor.

Sanırım kullanmışsınız lens yada zoom ile ilgili bir görüntü bozma yaşanıyor, biraz daha bilgi verir misiniz? Çünkü alacak olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.

saynesim

saynesim

Üye
Çok güzel gerçekten

n000k

n000k

Üye
Sanırım kullanmışsınız lens yada zoom ile ilgili bir görüntü bozma yaşanıyor, biraz daha bilgi verir misiniz? Çünkü alacak olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.
arkadaş sanırsam telin görselliğini bozmasından bahsetmiş :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
My-sQLL

My-sQLL

Üye
Bunu alabilme şansımız nedir ya da bizim için tedarik edebilecek bir arkadaş varmı ?

ÖEY

ÖEY

Üye

15 günde geliyor.fatura bedeli 100 doları aşmayan kargolarda sorun olmaz.
Abi yanlış olmasın ama o rakam 70'e düştü diye biliyorum. Benim bir arkadaşım sürekli alibaba sitesinden alış veriş yapıyorda oradan aklımda kaldı.:hmmm Aparat süpermiş bu arada:oke:

Üst Alt