lumia900 tango guncellemesi ve kamera performansi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2175.2301.8779.12223
bendeki fw versiyon bu

viceroy34

viceroy34

Üye
navifirmde 12223 bulamıyorum nasıl yükleneceği hakkında yardım edermisin? kameram düzelsin istiyorum bende

- - - Eklendi - - -

8779.12223 at&t cihazları için galiba bendeki rm-808 değil rm-823 sim free model

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navifirmde 12223 bulamıyorum nasıl yükleneceği hakkında yardım edermisin? kameram düzelsin istiyorum bende

ben şu anda işyerindeyim mobilden giriyorum. Ayrica benim telefon 4g lte modeli abdden aldim eger cihazin 4g lte degilse bu yazilim cihazina zarar verebilir emin degilim. Benim cihazim RM808 seninki muhtemelen RM823tür.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazmişsin zaten rm808 ile 823 arasindaki tek fark 4g lte calişmasini engeller mi bilmiyorum. Teknik servisten aldigim bilgiye gore donanimlari ayni olan cihazlarda rm kodu farkliliklari calişmayi engellemez ama lte yongasi bu durumda sorun oluşturabilir.

viceroy34

viceroy34

Üye
evet dediğin gibi yüklemeye çalışmamam en iyisi gibi, sorun olabilir
neyse herşeyde bir hayır vardır inşallah rm823 kamera optimizasyonu güncellemesi verilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet dediğin gibi yüklemeye çalışmamam en iyisi gibi, sorun olabilir
neyse herşeyde bir hayır vardır inşallah rm823 kamera optimizasyonu güncellemesi verilir

nokia bu guncellemeyi mutlaka abd dişi icin de vericektir biraz daha bekle derim risk alma:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt