Lumia720 kıskandırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
920 nin netlemesi filan harbi sağlam ama bu karanlık ortamda objelerin fotoğrafını çekme merakı ne ben onu daha anlayabilmiş değilim.

Sebebi artık gündüz çekiminde her telefonun iyi olması olabilir mi?Geçe çekimlerinde yıllardır her insan perişan bunuda Nokıa çözüm getirdi :oke:

.Murat.

.Murat.

Üye
nokia kamerada üstünlüğü hiç vermediki tekrar tekrar kıyaslama yapılıyor bunu herkes biliyor
nokia demek net foto demek nokia demek kamera demek

alical33

alical33

Üye
nokia kamerada üstünlüğü hiç vermediki tekrar tekrar kıyaslama yapılıyor bunu herkes biliyor
nokia demek net foto demek nokia demek kamera demek
evet öyle burdaki karşılaştırma diğer modellerin kameralarında iddalı olmasından dolayı yapılmış

karaelci

karaelci

Üye
Eşime 920 almıştım ama boyutlarından dolayı pek rahat edemedi. Şimdi yeni bir lumia düşünüyorum eşim için. Biraz daha küçük boyutlu olması gerekiyor. Aklımda 620 var, hem Türkiye de satılıyor olması hem de küçük boyutları beni cezbediyor. Piyasada 720 satılıyor olsa düşünmeden onu alırım fakat Haziran'dan önce gelmez sanırım.

Siz ne dersiniz? 720 ne zaman piyasaya gelir. Beklemek mi daha mantıklı yoksa 620 alıp kenara çekilmek mi?

Web Designer

Web Designer

Üye
Vaktin varsa 720 al derim ama Türkiye'ye gelmesi Eylül ayını bulabilir :)

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar lumia720'nin bilgisini Türkiye'de yaklaşık bir ay once ilk biz vermiştik ve gecen hafta haberimiz Nokia Türkiye genel muduru tarafindan teyit edildi. Lumia720 mayis ayinda 999tl fiyatla ulkemizde satişa cikacak.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
ardacumhur

ardacumhur

Üye
O zaman Kesinlikle NL720'yi beklemelisiniz

PureFood

PureFood

Üye
Mayıs ayına ne kamış şurada :)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve OttomaN TigeR
umutgidik

umutgidik

Üye
Boşunamı L820 aldık madem alt model üst modelden daha iyi özelliklerle gelecekse???? Nokya devam et böyle saçmalıklara

karaelci

karaelci

Üye
Dün teknoloji mağazalarının birinde 620' yi inceledim. Küçük şirin bir telefon. Ancak 11mm kalınlığı biraz fazla. Ekran' ın dokunmatik hassasiyeti çok iyi, yazı yazarken öğelere dokunurken daha parmağım teması hissetmeden telefon etkileşime giriyor :) Ancak sayfayı kaydırırken yer yer algı sorunları gözlemledim. Teşhir ürünü olduğundan olabilir. Ekran 920 ye nazaran çok kalitesiz duruyor. Öğelerin pikselleri gözle görülür seviye idi. Tabiki 920 ile 620 kıyaslanamaz ama yine de biraz daha iyi bir ekran beklerdim. Beni telefondan soğutan da bu oldu.

İnternette Lumia 620' yi 650 TL' ye buldum sıfır KVK garantili. 720 ise 999 TL olacak. 900 liraya düşmesi için 1 ay beklesek Temmuz' a kadar telefonsuz kaldık demektir. :) Ama yine de bekliycem. 620 güzel ama, birşeyler eksik geldi bana. Onun için 720' yi bekliyorum. Hepimize hayırlı olsun :)

Bu arada 720' de kablosuz şarj var mı? Ona göre şarj standı almayı düşünüyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 720'de Wireless (kablosuz) şarj desteğine sahip.

• Beğen
Tepkiler: karaelci
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
720 nin kamerası başarılıymış ya

alical33

alical33

Üye
Boşunamı L820 aldık madem alt model üst modelden daha iyi özelliklerle gelecekse???? Nokya devam et böyle saçmalıklara

alt model üst modelden iyi diye bişey yok 820 de 1gb ram var kamerası birazdaha farklı tamam 720de iyi ışık alıyor ama oda bulanıklaşıyor

Üst Alt