Lumia720 kıskandırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia720 kıskandırıyor

Nokia MWC2013 kapsamında Lumia720 modelini tanıtarak üst segment ile orta segment arasında yeni bir cihaz konumlandırmıştı.

Her ne kadar donanımı ve özellikle RAM'i konusunda eleştiriler alsa da Lumia720 batarya performansı ve özellikle kamerasıyla kendisinden üstte konumlandırılan daha paha cihazları kıskandıracak gibi görünüyor.

Resimleri tam çözünürlüklü olarak sayfasından inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

PureFood

PureFood

Üye
Diğer markalar kamera koymasalarmış daha iyiymiş :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Kamerası çok iyi tamam da artık dayanamıyorum

hasansen_83

hasansen_83

Üye
920 gene farkını koymuş :)

komando04

komando04

Üye
720gerçekten başarılı olacak

MaxipmaN

Üye
fotoğraf makinesi üretsin bu nokia hala aynı strateji kamera kamera kamera...............

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Tum gun fotograf cekin o halde bizde uygulamalarla takılalım ;D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi ve comando_legend
tapatalk

tapatalk

Üye
920 nin netlemesi filan harbi sağlam ama bu karanlık ortamda objelerin fotoğrafını çekme merakı ne ben onu daha anlayabilmiş değilim.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
820 nerde :(
820 dede Samsung ve HTC ye gore başarılı evde test ettim S3ü :)

kemal21

kemal21

Üye
iPhoneumdan utandım bir an.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
:op::kop:
:aha::d:

bayon

Üye
bi telefon kameradan ibaret değil ya

Lenneth

Üye
Çok kıskandım, neden benim telefonum böyle çekmiyor diye verdim kararımı gidip iPhone'umu Lumia ile değiştiriyorum. Varsın uygulamalar kalitesiz olsun, bildirimler çalışmasın kamerası bize yeter Nokia'nın.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: paylaşım için

PureFood

PureFood

Üye
Biz burada telefon = kamera demedik, kamerasının ne kadar iyi olduğunu gösterdik. :nono: Önemle duyurulur.

NUD

NUD

Üye
Bazı arkadaşlar Elmasında Corel Photoshop pro kullanıyor herhalde öyle bi övüyorlarki bütün gün whatsapp takılan ergenler:).
Birde Türkiyenin uygulama kullanma potansiyelini gördüm iphone kullananların %90 ı telefonlarına yükledikleri uygulamanın ne işe yaradığını bilmiyor ama onunla hava atmaya gelince :):):):)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
I Phone lu o kadar çok tanıdığım var.kullandıkları uygulama sayısı abartılacak gibi değil.sağlam uygulamalar var ama :D
Çoğuna ben ilginç uygulamaları bulup yukledım :Dismi var gibisinden kullanıyorlar.
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

Takipçi Satın Al

Üst Alt