Lumia625H dogrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia625H dogrulandı

Nokia Windows Phone ekosistemine girdikten sonra buyuk bir ivme kazanmış ve son dönemde alışık oldugumuz hamleleri yapmaya başlamıştı.

Nokia her kesimden her zevke uygun telefonlar ureterek dunyada bir numara olmuştu ve şimdi bu strateji cercevesinde Lumia cihazlarını herkese uygun model yelpazesine dönüştürüyor. Lumia625 de bu cihazlardan birisi ve Çin için sertifikalandı.

Lumia625H düşük fiyat segmentinde geniş ekranlı telefon kullanmak isteyenleri hedef alıyor ve 4.7" ekranıyla bu konuda baya da iddialı.512MB RAM'e sahip olacak cihaz donanım olarak Lumia620 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Fiyatının da globalde 300-350$ arasında olacagı tahmin ediliyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi tam haberi paylaşıyordum, açmadan son bir kez bakayım dedim. :tşk:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler.

ÖEY

ÖEY

Üye
Haber için teşekkürler. Fakat bence artık 1 gb ram standart olmalı. İlla bir şeylerden kısayımda farklı segmente sokayım cihazı düşüncesi hakimse başka şeyler bulsunlar.

braayn

braayn

Üye
Haber için teşekkürler. Fakat bence artık 1 gb ram standart olmalı. İlla bir şeylerden kısayımda farklı segmente sokayım cihazı düşüncesi hakimse başka şeyler bulsunlar.

katılıyorum ....

merkel02

Kapalı Hesap
çin için sertifikalandı demek sadece çin'de çıkacak anlamına gelmiyor di mi...?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
çin için sertifikalandı demek sadece çin'de çıkacak anlamına gelmiyor di mi...?

Sanırsam öyle ama global fiyatı dendiği için belki tüm dünyada satış yapılıp üretimi çinde olabilir

sekajmer

sekajmer

Üye
1 gb olsaydı gerçekten tercih edilebilirdi

enterneoll

enterneoll

Üye
512 mb :/

merkel02

Kapalı Hesap
bence bu ekran büyüklüğü 925'e çok yakışırdı..

Takipçi Satın Al

Üst Alt