Lumia620 yeterlimi

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Lumia620 yeterlimi
Arkadaşlar şuanda lumia620m var.Yeni telefon alacağım.Sizce lumia 920-25 mi almalıyım yoksa yeni nesil telefonlarımı beklemeliyim bütcede cok sıkıntı yok.Ama telefonu alınca min2yıl beni idare etmeli.
Telefonda;
bol oyun oynarım,
kendi çapımda program geliştiriyorum(yeni özellikleri desteklemesi lazım gelicek 1-2yıl içinde)
kamerası yeterli olsun :) çok kötü değil.
şarjı sorun değil
kısacası bana gelicek 2yıldaki çıkacak çoğu şeyi destekleyebilecek sağlam bi telefon lazım sizce 1020filanmı bekleiyn 920ler yetermi yoksa yeni bi telefon cıkacakmı bildiğiniz onlardanmı almalıyım.

blackcemre

Üye
920 al yada 925 925 biraz daha hafif o kadar.

serecans

serecans

Üye
ben sahsen 925 alirdim

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
daha üst telefonları bekle 925 920 de sönecek yeni modellerin karşısında.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni modeller 26 Eylül'de tanıtılacak ve muhtemelen Kasım ayı sonu ya da Aralık ayı başında Türkiye'de olacak.
Yenileri bekle. :oke:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
en mantıklısı yenileri beklemek bence onlar bundan sonraki 2 yıl kesinlikle idare eder seni...

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar malum okul açılıyor sizin dedikleriniz kasımda filan :S eylül sonu ekim başı filan çıkacak bir model yokmu :(

Dejavuex

Dejavuex

Üye
BENCE, lumia 920 & 925 2yıl desteği alarak idare edebilcek bir cihaz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yukarıda söylediğim gibi 1 ay fazladan beklemek senin hayrına olur.
Çünkü sonradan pişman olup keşke bunu alsaydım diyeceğini tahmin ediyorum.

Ama yok ille de alacağım, o kadar bekleyemem diyorsan: Lumia 925 / 32 GB

m542tf

m542tf

Üye
ben olsam beklerdim ki bekliyorumda. En azından tanıtılacak cihazları bi görelim.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
920 ile 925 iki yıl götürür ama elbette özgür abinin dediği gibi olacaksa bekle derim ben yeni telefonları ama çok oyun oynuyorsan wp değil de ios seçmen daha mantıklı değil mi? :hmmm

Churchil

Üye
925 al

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
ben şeye takıldım.1520de gdr3 ve 6 column desteği var sanırım.Bu şuanda 1020 925-920de yok.920-25de ekran kucuuk oldugu için 6 column özelliği gelmez diye düşündüm.O yüzden 1020 iyi ama ona gelecekmi tam bilmyiorum cevap verirmisiniz ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben şeye takıldım.1520de gdr3 ve 6 column desteği var sanırım.Bu şuanda 1020 925-920de yok.920-25de ekran kucuuk oldugu için 6 column özelliği gelmez diye düşündüm.O yüzden 1020 iyi ama ona gelecekmi tam bilmyiorum cevap verirmisiniz ?

6 kolon özelliği GDR3'te gelicek bir özellik. Mevcut tüm wp8 cihazlar GDR3 güncellemesini alacak. Fakat 6 kolon seçeneği ekran büyüklüğüne göre mi verilecek yoksa seçenek olarak tüm cihazlara mı verilecek bilinmiyor.

muratangin

Üye
    Konu Sahibi

6 kolon özelliği GDR3'te gelicek bir özellik. Mevcut tüm wp8 cihazlar GDR3 güncellemesini alacak. Fakat 6 kolon seçeneği ekran büyüklüğüne göre mi verilecek yoksa seçenek olarak tüm cihazlara mı verilecek bilinmiyor.

matıken 6'bir phablette 6 kolon varsa 520de olamaz diye düşündümde :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
matıken 6'bir phablette 6 kolon varsa 520de olamaz diye düşündümde :)

fakat şöyle bir durum var. Bizim tüm araştırmalarımıza rağmen çözemediğimiz nokta sistem bir çok oyun ve uygulamada çözünürlüğü otomatik ayarlıyor. Bir nevi responsive yapı gibi. Bunda da otomatik çözünürlük olursa büyük küçük bütün cihazlarda çalışır. Tabi küçük ekranlı cihazlarda karolar daha da küçülünce kullanım sorunu olmazsa. Benim fikrim seçenek olarak bulunsun isteyen istediği gibi kullansın.

blackcemre

Üye
o zaman lumia 620 de hiç olmaz