Haber Lumia1520 Ve Özellikleri Nokia Çin Tarafından Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
128 GB mısomuru:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:( inanamıyorum...

arkadaşım biri wp biri android. Mesela s4 ün 8 çekirdekli yapamadığını 2 çekirdekli wp lumşa 920 yapıyor.
O fark etmez fiyat çekirdekten değişmemeli rekabet büyük firmalar altında olur birbirinden de çok farklı olmaz bu tüm sektörde öyledir ama burda neden fark etmil Nokia bu rakamlara kaybeder söylim
Samsung mega 1250 TL BİZ 2000 TL yi geçer diyoruz 1520 için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O fark etmez fiyat çekirdekten değişmemeli rekabet büyük firmalar altında olur birbirinden de çok farklı olmaz bu tüm sektörde öyledir ama burda neden fark etmil Nokia bu rakamlara kaybeder söylim
Samsung mega 1250 TL BİZ 2000 TL yi geçer diyoruz 1520 için
ya dostum galaxy mega dediğin telefonun lumia1520 ile karşılaştırılması bile bu cihaza hakaret olur. Yukarıdaki mesajımda da belirttim. O cihaza android yukluyken o donanım bir şeye yetmez.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ya dostum galaxy mega dediğin telefonun lumia1520 ile karşılaştırılması bile bu cihaza hakaret olur. Yukarıdaki mesajımda da belirttim. O cihaza android yukluyken o donanım bir şeye yetmez.
Tamam haklsın abi ben bu cihazı duyduğum ilk günden beri favorim almak istiyorum diyorum yanlış anlaşılmak istemem 10 Yıldır Nokia kullanıyorum desem yalan olmaz
ama bir rekabet ortamında bu fiyat farkı her ne olursa olsun bence fazla beyaz eşyada bak fiyatlar aynı emsal ürünlerde değişmez araba da yatakta vs aynı android olabilir ama sonuçta teknoloji devinin telefonu piyasa lideri samsung bunuda kabul edelim ben 1600 1750 TL beklerdim tabi daha kesinleşen bir şey yok
Ali abi mümkünse uygun görürsen bu sayfada ikisi karşılaştır bakalım ne farklar var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1520:2ghz quad Core 28nm snapdragon800,2GB RAM,1920x1080 FullHD Amoled ekran,20MP pureview kamera,32GB dahili hafıza,Adreno330 GPU,dahili kablosuz şarj,4G LTE desteği kısaca özellikler.

Galaxy Mega6.3;1.7ghz dual core,1.5GB RAM,mali604 GPU,8GB dahili hafıza,8MP kamera,1280x760 LCD ekran.

Görüldüğü üzere Cpu,Gpu,RAM,kamera,ekran çözünürlüğü,dahili hafıza gibi bir telefonun can damarı özelliklerde Lumia1520'nin yanına bile yaklaşamıyor. Bu cihazlar fiyat olarak birbirleriyle karşılaştırılabilecek cihazlar değil. Zaten aynı segment de değiller. Phablet olmaları bu iki cihazın fiyatlarının birbirine yakın olmasını gerektirmiyor.

@dilmenibrahim

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve suyunsesi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia1520:2ghz quad Core 28nm snapdragon800,2GB RAM,1920x1080 FullHD Amoled ekran,20MP pureview kamera,32GB dahili hafıza,Adreno330 GPU,dahili kablosuz şarj,4G LTE desteği kısaca özellikler.

Galaxy Mega6.3;1.7ghz dual core,1.5GB RAM,mali604 GPU,8GB dahili hafıza,8MP kamera,1280x760 LCD ekran.

Görüldüğü üzere Cpu,Gpu,RAM,kamera,ekran çözünürlüğü,dahili hafıza gibi bir telefonun can damarı özelliklerde Lumia1520'nin yanına bile yaklaşamıyor. Bu cihazlar fiyat olarak birbirleriyle karşılaştırılabilecek cihazlar değil. Zaten aynı segment de değiller. Phablet olmaları bu iki cihazın fiyatlarının birbirine yakın olmasını gerektirmiyor.

@dilmenibrahim

Abi çok teşekkürler aydınlatıcı oldu

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Alabilecek olsam 1520 ilk tercihim olurdu.

Üst Alt