Haber Lumia1520 Abd Fiyatı Ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1520 Abd Fiyatı Ve Çıkış Tarihi Belli Oldu
Nokia’nın Abu Dhabi’de düzenlediği Nokia World etkinliğinde resmi duyurusu gerçekleştirilen Lumia 1520 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor

Dünyanın dört bir tarafında çeşitli kanallardan ön siparişi alınmaya başlayan Lumia 1520′nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki satış fiyatı ve tarihi de belli oldu

Haberimizin ayrıntılarına BURADAN ulaşabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve 4MaGuS

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

mesutcinik

mesutcinik

Üye
fiyat inşallah o noktadan başlar abi haber için teşekkürler...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence bu telefon için çok ucuz ya haralde Snapdragon 800 lü ve diğer özellikleri ile beraber en ucuz tablet olabilir benim aklıma başka bir seçenek gelmiyor sizin varsa önerin bu arada lumia 1020 almayı düşünen arkadaşlarda çok karasız kalırlar artık ne alayım diye :) örnek ben

braayn

braayn

Üye
Yurd dışında tanıdık varda işde bekleyeceğim Tr fiyatıyla arasında ne kadar fark olacak ona göre birşeyler düşünücez ama Lumia 820 'den Lumia 1520'e geçiş benim için çok farklı bir deneyim olacak ...

alical33

alical33

Üye
trde böyle kampanyalar olsa koşarak gider alırım

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aynı Lumia 1020 Tipinde Bir Telefon Zaten Tasarımda Olanağı Güçlü Ve Çeşitli Bir Telefon Sadece Kalın Olması Biraz Eleştiri Yaratıyor O Kadar Yoksa Telefon Alınabilir

q0nzalez

q0nzalez

Üye
Aynı Lumia 1020 Tipinde Bir Telefon Zaten Tasarımda Olanağı Güçlü Ve Çeşitli Bir Telefon Sadece Kalın Olması Biraz Eleştiri Yaratıyor O Kadar Yoksa Telefon Alınabilir
artık kalınlıkda kalmadı. 1020 ile pek benzemiyo aslında belki ikiside sarı olarak tanıtıldıya o bakımdan gözümüze benzer gelmiş olabilir. ama kalınlık 1020 ; 10.4mm 1520 ise 8.7mm 1020 ile çok fark var bence kalınlık olarak :D 1520nin kalınlığını bilindik bi telefonla karşılaştırırsak note 3 mesela o ise 8.4mm note3 ün kalınlığına bakılarak değerlendirilme yapılabilir :)

m542tf

m542tf

Üye
yılsonunda bizede gelse bari

fk555897

fk555897

Üye
Bu telefonu çok sevdim.

braayn

braayn

Üye
şimdi lumialarda her rengin hem mat olanı hemde parlak olanımı var ? bilgisi olan varmı
ben 1520'nin youtube videolarını izlediğimde 1520 sarı renkte hem mat olanını hemde parlak olanını görmüştüm.

alical33

alical33

Üye
şimdi lumialarda her rengin hem mat olanı hemde parlak olanımı var ? bilgisi olan varmı
ben 1520'nin youtube videolarını izlediğimde 1520 sarı renkte hem mat olanını hemde parlak olanını görmüştüm.
ben öyle değil diye biliyorum bazı renkleri mat bazıları parlak örneğin 920 de sarı,kırmızı,beyaz parlak siyah mavi ve gri mat

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

braayn

braayn

Üye
ben öyle değil diye biliyorum bazı renkleri mat bazıları parlak örneğin 920 de sarı,kırmızı,beyaz parlak siyah mavi ve gri mat
anladım şu yüzden sordum sarı renkte kirlenme durumu varmış ve silince sor geçiyor dediler acaba mat sarıdamı yoksa parlak sarıdamı kirlenme oluyor ?
1520 kısmetse alırsam o günleri görebilirsek sarı almayı düşünüyorum normalde Siyah favorimdir ama bu sefer sarıdan yana oyumu kullanacağım ...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bi bizim fiyatlara bak bir adamların fiyatına bak ya 549 usd ne ya

alical33

alical33

Üye
anladım şu yüzden sordum sarı renkte kirlenme durumu varmış ve silince sor geçiyor dediler acaba mat sarıdamı yoksa parlak sarıdamı kirlenme oluyor ?
1520 kısmetse alırsam o günleri görebilirsek sarı almayı düşünüyorum normalde Siyah favorimdir ama bu sefer sarıdan yana oyumu kullanacağım ...
ben 920 nin sarısını kullandım parlak olduğu için kirlenme olmadı 1020 yi inceledim o mat sarı kolay kirleniyor gibi geldi bana ben alırsam beyaz alacam inşallah :)

conquer_or

Üye
bu haberi sabah Bi yabancı siteden okumuştum bu fiyat at&t için özel hazırlanan Bi 1520 için geçerli ki bazı özellikleri kısıtlanmış. Mesela dahili kablosuz şarj özelliği yok. 925teki gibi Kapak alınması lazım. Dahili hafıza 16 gb gibi kısıtlamalar mevcut ve galiba hafıza kartı da takılmıyo.

Üst Alt