Sony Xperia X Serisi için Ön Kayıtlar Alınmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia X Serisi için Ön Kayıtlar Alınmaya Başladı
Sony’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtımını yaptığı üç yeni akıllı telefonu için ön sipariş kayıtları alınmaya başladı.


Japon teknoloji devi Sony, Mobil Dünya Kongresi’nde Sony Xperia X Serisi altında üç yeni akıllı telefon duyurusunu yapmıştı. Bu üç telefondan biri olan Xperia X Performance ise Snapdragon 820 yonga seti ile dikkat çekmişti. Şimdi ise bu üç yeni akıllı telefonun satışa çıkış tarihleri ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Sony Mobile, Yenilenen Xperia Markası MWC 2016’da Gün Yüzüne Çıktı
Sony’nin yeni Xperia X Serisi yakında Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak. Sony Amerika Birleşik Devletleri web sitesinde Xperia X Serisi için inceleme sayfaları oluşturuldu ve siparişler için ön kayıtlar alınmaya başladı. Fakat Xperia X Serisi için şimdilik ne zaman satışa sunulacağı tarih olarak açıklanmadı. Ayrıca satış tarihi belli olmasa da Sony Xperia X Serisi Amerika Birleşik Devletleri’nde operatörler aracılığı ile satışa sunulacak.



Sony Xperia X Serisinin dikkat çeken modeli X Performance’ın Avrupa ülkelerinde kullanılabilirliği de merak konusu. Fakat bu cihazın İngiltere’de satışa sunulmayacağı belirtiliyor. Bu bilgi Sony İngiltere tarafından yayınlanan reklam broşürlerinde de teyit edildi. Sony İngiltere tarafından yayınlanan yukarıdaki görselde, Mobil Dünya Kongresi’nde duyurusu yapılan ürünler kullanılırken X Performance bu broşürde yer almadı.

Yayınlanan bu görsele ek olarak, Xperia X Performance için İngiltere’deki operatörlerden de henüz bir duyuru veya ön sipariş açıklaması gelmedi. Bu arada İngiltere dışında Almanya’da da Xperia X Performance modelinin satışa sunulmayacağı belirtiliyor. Fakat bu bilgi henüz teyit edilemedi.

Sony Xperia X Serisi için Ön Kayıtlar Alınmaya Başladı - MaxiCep
 


Üst Alt