geri tuşu konusu herhangi bir tedirginlik yaratıcak bir durum değil. Sadece üreticilere ekran üzerinde sanal tuş kullanarak mevcut tuşları kaldırma imkanı veriyor. Telefon üreticilerine daha fazla seçenek sunma diyebiliriz.
Allahım aşık oldum özelliklere diyeceksiniz piyasada bu özellikli telefonlar çoktan vardı ama WP8 li si yoktu. Uçar telefon uçar ekranın 1080p olması normalde donanımları zorlar ama bu androidde geçerli wp8 ile 1080 p li ekranlar donanımı kastırmayacaktır fazla. Allah izin verirse bi sonraki telefonum budur. Ne yapar ne eder alırım önümüzdeki yaz Tabi Nokia daha iyisini çıkartmazsa
N-N-N-N-N-N NOKİA Showw. 1020yi düşünürken 1320 geldi. hadi hayırlısı. 1800 gibi bir fiyattan girer. 1020'den ucuz olması 1020nin kült bir telefon olması. Öldü denilen Symbianla çalışan 808 bile 1650 civarı girmişti. 1020nin pahalı olması çok doğal
Adaş, 920'deki kırmız göz olayı olmasında nasıl flaş olursa olsun be ya Ben müstakbel telefonumu bulmuş olmanın rahatlığıyla kız istemeye gidiyorum Ne demişler eş-nokia-araba
Adaş, 920'deki kırmız göz olayı olmasında nasıl flaş olursa olsun be ya Ben müstakbel telefonumu bulmuş olmanın rahatlığıyla kız istemeye gidiyorum Ne demişler eş-nokia-araba