Tavsiye Lumia Telefonum Paramparça

Sponsorlu Bağlantılar

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Telefonum Paramparça
lumia 925 telefonum ekranı param parça oldu yere düşürdüm. Ne kadar fiyat çıkar lütfen nelerbyapabileceğim konusunda yardım edin :(bilgisi olan yardım etsin lütfen

efege

Üye
Fotoğraf koyarsanız yardımcı olalım.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik çalışıyor ancak paramparxa camı

narnia16

narnia16

Üye
Geçmiş olsun ortalama 250-300 arası fiyat çekiyolar.

realname11

Üye
ben s4 e 650 lira taktırdım yeni ekranı 925 de 400 bulur bence

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
    Konu Sahibi

bu tüm kasa mı

chromium52

Üye
Benimde düştü acilen yaptırmmam gerekti aslında sadece üstteki ekranı kırılmıştı dokunmatik hala çalışıyordu ama adam bana ikisi pressli dedi hem dokunmatiği hem de üst camı değişti 380 TL para aldı bence servise ver hem garanti gitmesin bir de eğer servisin dışında yaptırırsan pusulayı filan test et Phone info programını yükleyip sensorleri test et kendin değişebilirsen ebayda filan 100 dolara alabilirsin

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
    Konu Sahibi
Garantili olsun istiyorum ben:/

chromium52

Üye
Birde başka yerde yaptırırsan eğer ekran parlaklığını başka bir lumia 925 ile test et ve son olarak "Geri, başlat ve Ara " tuşlarının ışığının yanıp yanmadığını kontrol ettir.

chromium52

Üye
Yaptırdıktan sonra da çok iyi bir kılıf al ve kilit ekranına nazar boncuğu koy yeminle nazara geliyor lumia telefonu kalabalığın ortasında bir çıkarttım kırmızı rengi görünce herkes telefona baktı ve sonra yanımdan geçen hatun ne güzel telefonmuş diyene kadar elimden kaydı gitti :( geçmiş olsun

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yardımın için

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Teleserviste Lumia 820 için 110TL para alıyorlar ama 925'i bilmiyorum. Yine de aşırı pahalı olmayacağı kesin.

Üst Alt