Lumia Serileri ile Çekilen Fotoğraflar ( Sadece Lumia )

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
y

yok artık :D nasl döndün? birde fotoğraf örneği alalım mümkünse son 1 haftada çektiğin bi resmi tekrar çekenilirsen daha iyi anlarız :)
Bu romu kurdum :) Tabi bunu kurunca amberden de öncesine gitti telefon ama güncellemeyle amber yüklendi :D

Resim olayına sonra bakarım şimdi alışmaya çalışıyorum resmen telefon hesap makinasına döndü :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Dexter Morgan

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
l
Bu romu kurdum :) Tabi bunu kurunca amberden de öncesine gitti telefon ama güncellemeyle amber yüklendi :D

Resim olayına sonra bakarım şimdi alışmaya çalışıyorum resmen telefon hesap makinasına döndü :D
link alabir miyim :)

screamofcnc

Üye
Focusu Kaçırmışsın Sanki Titremede Var Gibi 5 Mpde Çekip Ne Kadar Kırptın :hmmm Ayrıca Benim 808 Pureviewim Var :yuru
aşırı zoom yaptım ondan olucak herhalde, bu arada 808 daha güzel çekim yapıyor sanki, pixeller daha yoğun geldi bana.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
aşırı zoom yaptım ondan olucak herhalde, bu arada 808 daha güzel çekim yapıyor sanki, pixeller daha yoğun geldi bana.
Sensör Olarak 808 Daha Büyük Kalite Konusundada Biraz Daha Önde Ama Bana Sorarsan Kalite Konusu Wp İle Alakali Birşeymiş Gibi Geldi Bana Uzak Mesafe Özellikle Net Değil Halbuki 808 dede 15 CM Makro 1020dede Bilmiyorum Yakında Alırım Gibide :hmmm

oznkrts

oznkrts

Üye

Sonki resimdeki rengi Öne çıkarmadan başka hiç bir efekt veya iyileştirme uygulanmamıştır

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, screamofcnc ve skynet
_Shinku_

_Shinku_

Üye
Lumia 1520 ve Lumia 1020 ile çekilmiş fotoğraflar paylaşıyorum Flickr'da. Takip edebilirsiniz:

Yönetici tarafından düzenlendi:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
:sirit:

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, baysal.onur ve Rock Ve Roll

bayon

Üye

• Beğen