Lumia Serileri ile Çekilen Fotoğraflar ( Sadece Lumia )

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz Halen Lumia 920 :D
Çekim Modu Flash tümü kapalı Pro Camera Çekimler
Her hangi bir Efekt yoktur Oynama Yoktur Otomatik Pro Camera ayarları ile çekildi Hava az Bulutlu :

Halen Lumia 920
Çekim Modu Nokia Refocus Yakın çekimler Hava Bulutlu Malum Refocus kendisi özel Efektler Kata biliyor
Çekimler Nokia Refocus ile çekildiğinden Hali ile Boyut ve Pixel kaybı var ama o halde Dahi Çekimler harika Çoğu resim 800 Kb civarında:

Resimler Umarım hoşunuza gider Bol Fotoğraflı Günler.. Bu arada yakında Lumia 930 alacağım artık Alemi Çektiğimiz resimlerle Kudurturuz :D

• Beğen
Tepkiler: skynet, beats, maydinmaydin ve 2 diğerleri

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Her hangi bir Efekt yoktur Oynama Yoktur Otomatik Pro Camera ayarları ile çekildi Hava az Bulutlu :

Halen Lumia 920
Çekim Modu Nokia Refocus Yakın çekimler Hava Bulutlu Malum Refocus kendisi özel Efektler Kata biliyor
Çekimler Nokia Refocus ile çekildiğinden Hali ile Boyut ve Pixel kaybı var ama o halde Dahi Çekimler harika Çoğu resim 800 Kb civarında:

Resimler Umarım hoşunuza gider Bol Fotoğraflı Günler.. Bu arada yakında Lumia 930 alacağım artık Alemi Çektiğimiz resimlerle Kudurturuz :D
resimler çok güzel ikinci düzenleme kısmını crative yapmış olamazsınız sanarım son güncellemeden sonra renk ayırma yoktu acaba düzenlemeyi ceptenmi yaptınız

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam ilk resimler Nokia Pro Cam ile çekildi ve hiçbir oynama yok 2. Eklenen resimlerde Sadece Nokia Refocus ile çekildi ve renk ekolaj ve seçimler yine Nokia Refocus ile yapıldı yani harici hiçbir program kullanılmadı.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye

Bu fotoları çektiğimde cihazda amber güncellemesi yüklüydü :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, maydinmaydin, yunus-emre-6606 ve 1 kişi daha
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Günün özeti :) L925

uzak odak

yakın odak

yakın odak

yakın odak

Düşük parlaklık

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve 4MaGuS
...decode...

...decode...

Üye
Bizim 820'nin marifetleri, fotolarda hiçbir ayar yok. Otomatik çekim. Cyan sürümü yüklü ve Nokia Camera Beta ile çekildi :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

crrelax001

Üye

Halen Lumia 920

Benim çektim fotolar böyle olmuyor l925

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Pier Loti'den gece Haliç görüntüsü. Lumia 820

• Beğen
Tepkiler: oznkrts, hitafnalsa, 4MaGuS ve 1 kişi daha
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hayat sanat içindir :)

#

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
4MaGuS

4MaGuS

Üye

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Gökkuşağı :)

enessrsy

enessrsy

Üye

• Beğen
Tepkiler: oznkrts, bbakkus, kaygisiz43 ve 3 diğerleri
AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
öğlen saatleri,flashsız,sophialens lumia 620 :)

saat 15 civarı, nokia creative den tiltshift özelliği kullanılmış lumia 620

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, kaygisiz43, braayn ve 4 diğerleri
braayn

braayn

Üye
güzel resimler ellinize sağlık
dostum resimler çok başarılı bu insan evladı tek başıma çekemez dedim kendi kendime ama sonra durup düşündüm de insan evladı + Nokia. Çeker dedim ve inandım ve beğendim.Eline sağlık

enessrsy

enessrsy

Üye
güzel resimler ellinize sağlık

dostum resimler çok başarılı bu insan evladı tek başıma çekemez dedim kendi kendime ama sonra durup düşündüm de insan evladı + Nokia. Çeker dedim ve inandım ve beğendim.Eline sağlık

teşekkürler :) 920 yerine 930 ya da 1020 olsa daha güzel şeyler çıkar ama eldekine de şükür

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sen bu işi biliyorsun,ellerine sağlık enessrsy

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Son zamanlarda diğer firmaların kamerası da güzel arada fark kapandı diyebilir miyiz?

Üst Alt