Tavsiye lumia şebeke sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
lumia şebeke sıkıntısı
internet bağlantısı açık dolaşım açık ama bazen internete bağlanmıyor kapatıp açmadan olmuyor
sizde oldu mu hiç

Peocawe

Peocawe

Üye
bana sürekli oluyor neden bilmiyorum. bazen 2g hiç bağlanmıyor kapatıp açana kadar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım

serinaga

serinaga

Üye
Bağlı olduğunuz operatörden yada bağlı baz istasyonundan kaynaklı olabilir. Dün bir şehirdeydim beni çileden çıkardı, 3g çekmedi, hat kesinti yaptı. Bugün farklı bir yerdeyim şuan hiçbir sorun yok ...

ON9

ON9

Üye
Ben de de aynı sorun vardı, ama sadece evde oluyor idi. Baz istasyonu sinyal seviyesi yükseltme işlemi yaptılar ş. Düzelir gibi oldu bu aralar. Yine oluyor ama 2-3 günde bir. Baz istasyonu veri ağından dolayı tıkanıyor imiş. Kapasite problemi yaşıyoruz Baz istasyonlarında anlayacağınız. M.Hizmetlerinden Kayıt oluşturun bir kaç gün sonra dönüş yaparlar.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Demek ben tek değilim Türkcell şebekesinde sorun mu var acaba bir ay öncesine kadar da böyle değildi

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Demek ben tek değilim Türkcell şebekesinde sorun mu var acaba bir ay öncesine kadar da böyle değildi
bazı eski baz istasyonlarının kapasitesini düşürüyorlar bizim yaylada 3gnin adam gibi çektiği tek istasyonun 3g bandını kapattılar çok can sıkıyor 2gde kesmiyor malum
bizim bulunduğumuz yere en yakın istasyon 20 25 km mesafede olduğu için internete hasret kalıyoruz
yeni istasyonlar mı dikecekler ne 4gli falan müthiş olur valla

ON9

ON9

Üye
Muhtemelen 4G ihalesi yapıldığında ilk liasansı Türkcell alacak ve baz istasyonları değişecek yahut da sinyal frekansı değişecek. O yüzden uğraşmıyorlar bence

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Turkcell bu aralar cidden sorunlu. Her iki telefonumda da dönem dönem aynı sorun oluyor. Şebeke sinyaliyle alakası yok. Tamamen Turkcell'in işgüzarlığı. Müşteri hizmetlerini aradım. Hemen düzelttiler. Amma bile kaç gün sonra yine aynısı başlıyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arada oluyor bende çok sinir bozucu oyun oynarken, video izlerken kafayı yedirtiyor

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Hücresel bağlantı profili KKTCELL yaptım şuan sorun yok

orian

orian

Üye
Sorun kesinlikle Turkcell'de. Bulunduğum şehirde bir alışveriş merkezinde bırakın interneti telefon mesaj bile atmıyor. Aramalar düşüyor. Aradım müşteri hizmetlerini ve durumu izah ettim. Bir gün sonra aradılar ve oradaki baz istasyonunda çalışma var en kısa sürede halledicez dediler. Dediğime 3 ay oldu ve çok merkezi bir yer. Daha düzeltecekler işte bekliyoruz :) (Not: Bahse konu yer şehrin merkezinde)

afwerker

afwerker

Üye
Hücresel veriyi açtığımda ilk başlarda güzel bağlanıyor. internet bağlı olmasına rağmen sayfalar görüntülenemiyor Turkcell'i aradığımda düzeliyor. 1aydır bu böyle giderken dun aradım tekrar ve 4g altyapısına başlandığı için şebekede problem varmış dün müşteri hizmetlerini aradığımda öyle soylediler. Vodafone hat yakıp denedim kesilme olmadı.problemm Turkcell ile ilgili :)

orian

orian

Üye
Hücresel veriyi açtığımda ilk başlarda güzel bağlanıyor. internet bağlı olmasına rağmen sayfalar görüntülenemiyor Turkcell'i aradığımda düzeliyor. 1aydır bu böyle giderken dun aradım tekrar ve 4g altyapısına başlandığı için şebekede problem varmış dün müşteri hizmetlerini aradığımda öyle soylediler. Vodafone hat yakıp denedim kesilme olmadı.problemm Turkcell ile ilgili :)
Benden sana tavsiye. Müşteri Hizmetlerini ara. Teknik servise bağlan. Sonra internette problem yaşadığını ve hattan kaynaklandığını düşündüğünü söyle. "Sim Kartınızı çıkarın ve Telefonu 5 dk kapalı tutun" şeklinde birşeyler söyleyeceklerdir. Sim karta uzaktan erişim gibi bir şey yapıyor. Dün ben de w10 kuruluyken hücresel internet sıkıntısı yaşadığım için aramıştım. Sim Karttan kaynaklanabileceğini söyleyip bu işlemi yapmıştı. Belki işe yarar ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt