yollasam mı servisebana sürekli oluyor neden bilmiyorum. bazen 2g hiç bağlanmıyor kapatıp açana kadar
bazı eski baz istasyonlarının kapasitesini düşürüyorlar bizim yaylada 3gnin adam gibi çektiği tek istasyonun 3g bandını kapattılar çok can sıkıyor 2gde kesmiyor malumDemek ben tek değilim Türkcell şebekesinde sorun mu var acaba bir ay öncesine kadar da böyle değildi
(Not: Bahse konu yer şehrin merkezinde)
Benden sana tavsiye. Müşteri Hizmetlerini ara. Teknik servise bağlan. Sonra internette problem yaşadığını ve hattan kaynaklandığını düşündüğünü söyle. "Sim Kartınızı çıkarın ve Telefonu 5 dk kapalı tutun" şeklinde birşeyler söyleyeceklerdir. Sim karta uzaktan erişim gibi bir şey yapıyor. Dün ben de w10 kuruluyken hücresel internet sıkıntısı yaşadığım için aramıştım. Sim Karttan kaynaklanabileceğini söyleyip bu işlemi yapmıştı. Belki işe yararHücresel veriyi açtığımda ilk başlarda güzel bağlanıyor. internet bağlı olmasına rağmen sayfalar görüntülenemiyor Turkcell'i aradığımda düzeliyor. 1aydır bu böyle giderken dun aradım tekrar ve 4g altyapısına başlandığı için şebekede problem varmış dün müşteri hizmetlerini aradığımda öyle soylediler. Vodafone hat yakıp denedim kesilme olmadı.problemm Turkcell ile ilgili![]()