Lumia sahibi olan arkadaşlar cevap verebilir mi Tarayıcı nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Lumia sahibi olan arkadaşlar cevap verebilir mi Tarayıcı nasıl
Arkadaşlar lütfen Lumia sahibi olan varsa söylesin tarayıcıdan memnunmusunuz. Flash olan sitelerde nasıl çalışıyor. Videoları tarayıcı içinde açabiliyor mu?
Ve birde birden fazla program aynı anda çalışabiliyor mu?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Birden fazla program tabii ki aynı anda çalışıyor ne yaptın sen :D yalnız lumia'lar daha türkiye'ye gelmediği için burada KULLANIP DA yorum yapan zor bulunur. Ha tabi kullanmadan işkembeden sallayanlar da var.

theposies

theposies

Üye
ahmet _321 var . Onda var lumia 710

eRdaL.

eRdaL.

Üye
800 var bende tarayicadan memnunum fakat flash destegi yok birden fazla program acila biliyor

theposies

theposies

Üye
ayrıca ahmet arkadasımız 710 ile alakalı video cekcek . Dün verdiği bilgiye gore tarayıcı bilgiseyar tarayıcısını aratmıyormuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp mango da 5 uygulamaya kadar multitasking destegi var Türkçe dil desteginin de gelicegi wp tango ise 8 uygulamaya kadar multitasking destegi veriyor. Wp da flash player destegi yok html5 var zaten yakın zamanda flash playerın çok bir önemi kalmıyacak çogu siteler html5e geçiyor ve adobe firması mobil cihazlar için flash destegini bırakacagını açıklamıştı.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Elimzde boyle bi cihaz var video izlemek icin sitelr html5 e gecsin diye dua edecegiz heralde beklemek cok sıkıcı bana html destegi olan video izleye bilecegim bi site ismi verir misiniz nasil yukledigini merak ettim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşım giripte video açamadıgın kaç tane site var html5i beklemene gerek yok ki n8 kullanıyorum nerdeyse girdigim bütün siteler install html5 diyor. Yani elindeki cihazdan bahsediyor n8 ile izleyemezsin lumia al diyor siteler..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
mynet face ddizi bu sitelerde izleyemedim sen girdigin bi site ver deneyeyim birde bu cihazda dns ayarlarini degistirecek bi yerini bulamadim bununla ilgili bilgin varmi arkadasim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dns ayarlarını bilmiyorum cihazlar türkçe olmadıgı içinde bulmak biraz zor oluyor ama bir aya kadar türkçe dil destegi gelme ihtimali artık çok yüksek

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Dizimag.com'ta HTML5 desteği var hem iyi sitedir bir saat uğraşmazsın yok o reklamı geç yok bu reklamı kapat diye.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Dizimag.com'ta HTML5 desteği var hem iyi sitedir bir saat uğraşmazsın yok o reklamı geç yok bu reklamı kapat diye.

dizimag türkiyenin en büyük dizi sitesidir. Çok geniş içeriği var ve de sürekli güncelleniyor. Ben ve çoğu arkadaşım takip ediyoruz.

YouTube, vimeo gibi popüler sitelerde zaten html5 var. Bunlarla kısıtlı değil. Artık çoğu site geçmeye başladı html5'e.

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Bir bilgisayar parasından fazla vereceğiz ama flash player desteklemeyecek merak ediyorum acaba bunu yapmak imkansız yada aşırı zormu akla hayale gelmeyecek programlar yazıyorlar bi tarayıcıya flash yazamıyorlar. Ama neyse genede alacam galiba lumia 900 ü kendime hakim olamıyorum. Şu Htc firması da bıraktı wp7 desteğini olsaydı belkide Htc alırdım.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bir bilgisayar parasından fazla vereceğiz ama flash player desteklemeyecek merak ediyorum acaba bunu yapmak imkansız yada aşırı zormu akla hayale gelmeyecek programlar yazıyorlar bi tarayıcıya flash yazamıyorlar. Ama neyse genede alacam galiba lumia 900 ü kendime hakim olamıyorum. Şu Htc firması da bıraktı wp7 desteğini olsaydı belkide Htc alırdım.

evet mobil cihazlara flash player entegre etmek çok zor. Flash player dendi mi akla gelen Adobe gibi kral bir firma bile mobil cihazlara flash player entegre ederken çok zorlandıklarını, bu nedenle artık mobil flash player'e desteği kestiklerini söyledi. Yani ios, wp ya da herhangi bir sisteme flash player gelmeyecek. Android kullanıcıları ise var olan flash player'le yola devam edecekler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

htc wp yi bırakmadı istersen htc titan2 ye bir bak istersen

ecel54

ecel54

Üye
videolar flash player güncellemesi isteyince onlarında olmayacak :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
dizimag a girdim ama video acilmiyor herhan gibi hata da vermiyor

theposies

theposies

Üye
bírak titani lumia candir hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt