Tavsiye Lumia Mı ? Lg G2 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Mı ? Lg G2 Mi ?
merhaba arkadaşlar 1 haftada neler olmuş neler nokia yeni modeller çıkarmış 1320 1520 fln asha 502 503 fln abi noluyo ya :oha2:
çok değişik şeylert olmuş galaxy round fln şimid bişey daha sorcam konu fazlalığı yapak istemiyorum

telefon alacağımı çoğu kişi biliyodur yani

nokia lumia almaya karar verdim yada lg optimus g2 alırım bütçe 1100 fln

yaza doğruda alablirim ilkbaharın başıdnada ben 13 yaşındayım daha donanım flndan anlama yani derseler yoğunluk veriyorum ne önerirsiniz fazla oyun oynamam resim çekerim müzik dinlerim webde dolaşırım bunun gibi şeyler ne önerirsniz

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 1320 öneririm. Senin yaşında biri için tam senlik olur. Tabi daha ülkemize gelmedi.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
1100 liraya G2'yi nerden buldun :D

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler ve .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yaza doğru fiyatı aşağı yukarı o civara gelir LG G2 modelinin

Hasand.

Hasand.

Üye
bencede o fıyata g2 alınır

achambo

achambo

Üye
lg g2:oke:

LimePie

LimePie

Üye
lg g2 almalısın

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Haftada bir düzenli olarak hangi telefonu alsam diye konu açıyorsun. Ne tür bi psikopatsın :D Bi alamadın gitti. Neyse ben söylediğin kriterlere dayanarak Nokia Lumia 1320 al diyorum. Ama yaşın küçük o yüzden telefonu her yerde çıkarma :) Ne olur ne olmaz ..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
LG G2 doğru tercih olacaktır bana göre de ...

Mobil Prof

Mobil Prof

Üye
g22222222222

fk555897

fk555897

Üye
Bence G2 al. Lumia alacaksan üst seviyelerden birini alman gerekiyor.

Mobil Prof

Mobil Prof

Üye
bu sene snapdragon 800lü cihazlardan alınmalı bence lumia 1020den aşağısını alma veya 1020de alma

marist

marist

Üye
Lg G2 Doğru seçim :oke:

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 yi bekliyecem fiyatının düşmesini ama nokia lumia 1320 nin daha tam net bi resmini bulamadım atabilrmisin arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lg g2 yi bekliyecem fiyatının düşmesini ama nokia lumia 1320 nin daha tam net bi resmini bulamadım atabilrmisin arkadaşlar
Lumia1320

Lumia1520

LG G2 yok ama bu da emsal ekranlı cihazların donanım karşılaştırması

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Invoke

Invoke

Üye
1320 alabilirsin, hem ucuz hem işini görür, yaşına göre fazla bile. Büyük gelirse 625 al hem yine bunlara göre ucuz hem işini görür, oyunda oynamıyormuşsun zaten. Hem farkın olur sınıfta herkeste android vardır.

MaxipmaN

Üye
g2 tabiki

Üst Alt