Lumia ile TURKCELL TV izleyebilen?

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Lumia ile TURKCELL TV izleyebilen?
merhaba arkadaslar

Lumia model telefonuyla Turkcell Tv izleyebilen var mi acaba? Ya da test edebilecek?

Turkcell Symbianlara uygulama destegi vermedigi icin wap.turkcelltv.com.tr adresi uzerinden izlemek durumundayim. Nokia 5320xm telefonum var ve Nokia'dan sasmayip Lumialar ile devam etmek istiyorum ama bu soruma cevap almam lazim ki telefonla cokca yaptigim sey zamanimin epey gectigi yurtta televizyon izlemek.

Tesekkurler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
merhaba arkadaslar

Lumia model telefonuyla Turkcell Tv izleyebilen var mi acaba? Ya da test edebilecek?

Turkcell Symbianlara uygulama destegi vermedigi icin wap.turkcelltv.com.tr adresi uzerinden izlemek durumundayim. Nokia 5320xm telefonum var ve Nokia'dan sasmayip Lumialar ile devam etmek istiyorum ama bu soruma cevap almam lazim ki telefonla cokca yaptigim sey zamanimin epey gectigi yurtta televizyon izlemek.

Tesekkurler.

Turkcell TV dediğiniz olay nedir tam olarak? Turkcell kullanmadığım için bilemiyorum.
Ayrıca Windows Phone mağazasındaki TV izleme uygulamalarından farkı nedir?

Eğer farkı yoksa mağazada mevcut bir sürü uygulama var, neden Turkcell TV? :hmmm

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi

Turkcell TV dediğiniz olay nedir tam olarak? Turkcell kullanmadığım için bilemiyorum.
Ayrıca Windows Phone mağazasındaki TV izleme uygulamalarından farkı nedir?

Eğer farkı yoksa mağazada mevcut bir sürü uygulama var, neden Turkcell TV? :hmmm

Turkcell TV'de data/baglanti ucreti odemiyorsunuz. Turkiyede her yerde wi-fi yok maglum. Wi-fi olmayinca bu tur tv izleme uygulamalari kotayi hemen bitiriyor. Benim telefonda wi-fi yok turkcell tv'de 3g ile tv izliyorum bayagi da kanal var gayet guzel

alical33

alical33

Üye
uygulama olarak çıkmadı ama webden izlenebiliyor sanırım ama hiç denemedim

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Türkcell den aldığım bilgilere dayanarak söylüyorum.
Çalışmaları varmış ama test aşamasındaymış.
Gecenlerde sormuştum.
İnternettente izleyemezsiniz sanırsam.

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
uygulama olarak çıkmadı ama webden izlenebiliyor sanırım ama hiç denemedim

uygulama sadece ios ve androidde var. webden izlenmez sanirim sayfa agir flash dolu.

Türkcell den aldığım bilgilere dayanarak söylüyorum.
Çalışmaları varmış ama test aşamasındaymış.
Gecenlerde sormuştum.
İnternettente izleyemezsiniz sanırsam.
ben de sormustum ama bana bilgi veremiyoruz dediler :)

tesekkurler arkadaslar. umarim bir uygulama yaparlar.

alical33

alical33

Üye
x3-02 den izleyebiliyorum 3120 c de izledim web üzerinden sıkıntı olacağını sanmıyorum ama turkcell bütün uygulamalarını çıkaracaktı wp8 için

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
x3-02 den izleyebiliyorum 3120 c de izledim web üzerinden sıkıntı olacağını sanmıyorum ama turkcell bütün uygulamalarını çıkaracaktı wp8 için

bi deneyemedim ki. istanbulda teknosada wap sitesinden denedim olmadi. uc browser'dan giris bile yapamadim. Simdi edirnedeyim teknosa yok :)

alical33

alical33

Üye
bi deneyemedim ki. istanbulda teknosada wap sitesinden denedim olmadi. uc browser'dan giris bile yapamadim. Simdi edirnedeyim teknosa yok :)

hat takılı olmayan telefonda nasıl denedin ki :)

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi

uurbyrkdr

Üye
Denedim izlenmiyor.
Açmak için mağazada uygulama arıyor, bulamıyor. Haliyle "Açmak için dokunun" yazan ekranda kalıyor..

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Twitter'dan sordum.

Ben : Lumia'larda izlenmiyor. Microsoft Windows Phone 8 icin uygulama cikacak mi?
TurkcellTV:
Merhaba, bu konudaki çalışmalarımız devam etmektedir. Yıl sonuna kadar uygulama hizmetinize sunulacaktır. Teşekkür ederiz.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Turkceel tv kotadan yemiyormu benmi yanlış anladım ?

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Turkceel tv kotadan yemiyormu benmi yanlış anladım ?

Cep telefonundan izlemelerde kotadan yemiyor.
Bilgisayardan izlemelerde Superonline kullancılarına kota işlemezken diğer internet sağlayıcıları kullananlar için kotaya işliyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[h=2]Ne kadar öderim?[/h]
  • ​Turkcell TV uygulaması, internet ve wap erişim noktaları (apn) ile kullanılırken internet TV özelliği hariç data ücreti alınmaz. İnternet Tv üzerinden yapılan kullanımlarda standart bağlantı ücreti yansıtılır, data paketi varsa paketten düşülür.
  • 3G netbook, notebook, USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları ve kurumsal APN'ler üzerinden yapılan Turkcell TV kullanımlarda standart internet bağlantı ücreti yansıtılır; data paketi varsa paketten düşülür.
  • Bilgisayarınızdan Turkcell TV servisini kullanırken ise data miktarı Turkcell Superonline Fiber İnternet kullanıcılarının kotasından düşmez. İnternet kullanımı için ücret yansıtılmaz. Turkcell Superonline ADSL kullanıcıları için kullanılan data miktarı, mevcut kotalarından düşer. Bu nedenle kotalı ADSL paketi kullanan müşterilerimize, Limitsiz Paket’e geçiş yapmaları önerilir.
  • Başlangıç Paketi, KDV ve ÖİV dahil aylık sadece 1,90 TL'dir.
  • Standart paket KDV ve ÖİV dahil aylık 5,90 TL, günlük 1 TL'dir.
  • Sinema Paketi KDV ve ÖİV dahil aylık 9,90 TL'dir.
  • Kirala Seyret kategorisindeki filmler, film başına KDV ve ÖİV dahil sadece 0,99 TL'den başlayan fiyatlarla izlenebilir.
  • Paket üyeliğiniz varken farklı bir paket satın almak isterseniz, eski paketiniz dönem sonunda otomatik olarak iptal edilir.
  • Turkcell MobilTV servisi altında yer alan video içerikleri ise 49 kuruş - 99 kuruş olarak ücretlendirilir.
  • Servis ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.​

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
1 sene olacak hala bir uygulama yapmadılar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Digitürk play daha kaliteli bence..ayda 1 lira

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ayda 1 lira mı? iyiymişya. kaç kanal var? donma takılma oluyormu?

Su Arıtma Cihazından gönderildi

Üst Alt