İpucu Lumia ile Macro Çekimleri

Sponsorlu Bağlantılar

zaakaan

zaakaan

Üye

Not: Nihal yazısı kadraja tamamen istem dışı girmiştir. Güneş ışığından ötürü farkedememişim çekerken. :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, oysu ve SLH.55

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, 4MaGuS, bbakkus ve 5 diğerleri
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Invoke, 4MaGuS ve 1 kişi daha
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Rainesto, suyunsesi ve 1 kişi daha
messevim

messevim

Üye
LG G2

@boran9999 hocamın yorumlarını merak ediyorum. Dslr almanın vakti geldi mi yoksa biraz daha antremana devam mı .. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Invoke, boran9999 ve 1 kişi daha
boran9999

boran9999

Üye
LG G2

@boran9999 hocamın yorumlarını merak ediyorum. Dslr almanın vakti geldi mi yoksa biraz daha antremana devam mı .. :)

Bence makro fotoğraflarda alan derinliği çok önemli mutlaka bir çok kişi oldukca beğenmiştir netlikler oldukca iyi ama alan derinlikleri yeterli olmayınca pek bir anlamı kalmıyor ama 2. ve 8 fotoğraflar diğerlerine nazaran makro isminin hakkını veriyor beğendiğim tarz bir makro fotoğrafı örnek olsun diye (Kınalı adada çekmiştim) koyuyorum . Başarılarının devamı dileğiyle sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, 4MaGuS, skynet ve 1 kişi daha
messevim

messevim

Üye
Bence makro fotoğraflarda alan derinliği çok önemli mutlaka bir çok kişi oldukca beğenmiştir netlikler oldukca iyi ama alan derinlikleri yeterli olmayınca pek bir anlamı kalmıyor ama 2. ve 8 fotoğraflar diğerlerine nazaran makro isminin hakkını veriyor beğendiğim tarz bir makro fotoğrafı örnek olsun diye (Kınalı adada çekmiştim) koyuyorum . Başarılarının devamı dileğiyle sevgiler.

Hocam ama G2 ile.ancak bu kadar oluyor. Yukarida ki ornekte ki fotograf hangi makine ile cekidi merak ettim? Cogu zaman boyle cekmek istiyorum ama malesef cihaz bu kadar derinlemesine cekiyr veya ben.beceremiyrum. goruslerinizden dolayida Allah razi olsun.;)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, suyunsesi, Aytaç-01 ve 1 kişi daha
boran9999

boran9999

Üye
Hocam ama G2 ile.ancak bu kadar oluyor. Yukarida ki ornekte ki fotograf hangi makine ile cekidi merak ettim? Cogu zaman boyle cekmek istiyorum ama malesef cihaz bu kadar derinlemesine cekiyr veya ben.beceremiyrum. goruslerinizden dolayida Allah razi olsun.;)

Kesinlikle haklısınız sensör lens mm vs vs böyle bir fotoğrafın karelenmesine etken ama eldekinin sınırlarını zorlamak lazım diye düşünüyorum mesela fotoğraf çekerken açının iyi hesaplanması arka plandaki nesnelerin konudan olabildiğince uzak olmasına ve mümkün olduğunca sade olması gerekiyorki arkadaki karışıklık konumuzun önüne geçmesin yani fotoğrafa baktığımda benim görmek istediğim değilde fotoğraflanan obje dikkati çeksin diye düşünüyorum. Selamlar

Fotoğrafı demek istediğime örnek olsun diye koydum farklı bir amacım yoktu. Fotoğraf Canon EOS 6D / Canon EF 100mm f/2.8 L IS USM lens ile - ISO 100 ens. 1/160 f/4 te elde çekilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, suyunsesi ve mehsevim
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

808 PureView

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

808 PureView
betta (L) arada bir kısa süreli ayna tutup yüzgeçlerinin dinç kalmasını sağlayın :oke: bi de yüzgeçlerini ihtişamla sergilerken bi poz daha bekliyorum :ok2:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
betta (L) arada bir kısa süreli ayna tutup yüzgeçlerinin dinç kalmasını sağlayın :oke: bi de yüzgeçlerini ihtişamla sergilerken bi poz daha bekliyorum :ok2:

Denedim. Sinirleniyor solungaçlarını açıp kafa atıyordu akvaryuma :D sinek yiyor, küçük karınca yiyor psikopat ya :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Denedim. Sinirleniyor solungaçlarını açıp kafa atıyordu akvaryuma :D sinek yiyor, küçük karınca yiyor psikopat ya :D

ben evde kurtlanmış baklagil pakedi olduğunda hemen kurtları cam bi kavanoza ayıklayıp haftada 1-2 kere verirdim, anında kapıyor. ki canlı yem yüzgeçlerinin daha parlak ve canlı olması için gereklidir

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
restmod

restmod

Üye

Bunlarda benden discovery ile cekildi :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
slmrt

slmrt

Üye

Lumia 1020 daha önce genel fotoğraf bölümüne koymuştum galiba ama burayada koyayım dedim :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999, suyunsesi ve DarkredBlue61
suyunsesi

suyunsesi

Üye
slmrt

slmrt

Üye
ne kadar n8 deki keyfi alamasamda makro yönünden, fena değil işte :)

Üst Alt