LG G2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@boran9999 hocamın yorumlarını merak ediyorum. Dslr almanın vakti geldi mi yoksa biraz daha antremana devam mı ..![]()
Hocam ama G2 ile.ancak bu kadar oluyor. Yukarida ki ornekte ki fotograf hangi makine ile cekidi merak ettim? Cogu zaman boyle cekmek istiyorum ama malesef cihaz bu kadar derinlemesine cekiyr veya ben.beceremiyrum. goruslerinizden dolayida Allah razi olsun.Bence makro fotoğraflarda alan derinliği çok önemli mutlaka bir çok kişi oldukca beğenmiştir netlikler oldukca iyi ama alan derinlikleri yeterli olmayınca pek bir anlamı kalmıyor ama 2. ve 8 fotoğraflar diğerlerine nazaran makro isminin hakkını veriyor beğendiğim tarz bir makro fotoğrafı örnek olsun diye (Kınalı adada çekmiştim) koyuyorum . Başarılarının devamı dileğiyle sevgiler.
Hocam ama G2 ile.ancak bu kadar oluyor. Yukarida ki ornekte ki fotograf hangi makine ile cekidi merak ettim? Cogu zaman boyle cekmek istiyorum ama malesef cihaz bu kadar derinlemesine cekiyr veya ben.beceremiyrum. goruslerinizden dolayida Allah razi olsun.![]()
bettaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
808 PureView
arada bir kısa süreli ayna tutup yüzgeçlerinin dinç kalmasını sağlayın
bi de yüzgeçlerini ihtişamla sergilerken bi poz daha bekliyorum 
bettaarada bir kısa süreli ayna tutup yüzgeçlerinin dinç kalmasını sağlayın
bi de yüzgeçlerini ihtişamla sergilerken bi poz daha bekliyorum
![]()
sinek yiyor, küçük karınca yiyor psikopat ya 
ben evde kurtlanmış baklagil pakedi olduğunda hemen kurtları cam bi kavanoza ayıklayıp haftada 1-2 kere verirdim, anında kapıyor. ki canlı yem yüzgeçlerinin daha parlak ve canlı olması için gereklidirDenedim. Sinirleniyor solungaçlarını açıp kafa atıyordu akvaryumasinek yiyor, küçük karınca yiyor psikopat ya
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kumlanma Çok
Bunlarda benden discovery ile cekildi![]()
Lumia 1020 daha önce genel fotoğraf bölümüne koymuştum galiba ama burayada koyayım dedim![]()

Resim çok güzel, eline sağlık. Kesip biçip arkaplan bile yapılabilir.
Lumia 1020 daha önce genel fotoğraf bölümüne koymuştum galiba ama burayada koyayım dedim![]()