Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia ile Hayatın Tadını Çıkar Yarışması
Sponsorlu Bağlantılar
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
Lumia ile Hayatın Tadını Çıkar Yarışması
evet arkadaşlar facebookta nokia türkiye sayfasında yarışma başlamıştır kazananlara çekilişle lumia 620 lumia 720 purity monster kulaklık jbl powerup hoparlör ve birde lumia 920 çekilişle sahibini bulacaktır iyi yarışmalar
skynet
Üye
Haber için
respection123
Üye
Güzel Haber
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
sağolun
_RYUK_
Üye
boşuna katılmayin bana çıkacak
ÖEY
Üye
MCR Killjoy
Üye
Monster niyeti ile katıldık, bakalım sonuç ne olacak.
Esendağlı
Üye
Haber için çok teşekkürler
Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express
marazruno123
Üye
Seçimlerimizi eklersek bakalım neleri seçmişiz Ben 3 kmlik kumsalı çekerim cevabını verdim ya siz?
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
ben lumia 920 niyetiyle katıldım yoksa katılmazdım artık lumia 920 çıkmazsa bana vallahi birdahaki yarışmalara katılmayacam senin her yarışmana katıldım sonuç hüsran Bi umut bağladık yine
suyunsesi
Üye
Sevgili arkadaşlarımı düşünerek yarışmaya katılmıyorum şimdi ben katılırsam kimse kazanamaz
BelaMonte
Üye
sayfa bakımda diyor yaw çekiliş değilmiki bu niye herkez ben kazancam filan diyor? yoksa soru filanmı yani en çok kim puan alırsa filan
ÖEY
Üye
Valla ben facebook sayfasına girip iletiyi buldum ve oradaki linke tıkladım başka bir yere gönderdi beni Orada bir tane soru vardı ondan sonra benden bilgilerimi istediler ve bir şeyler çizittirdim Doğru yapmışımdır inşallah