Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
1020 pfd açık.lumia camera 5 yüklenemez diyor mağazada.güncelleme istiyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir yanlışlık olmaması adına yazıyorum fotoğraf modundayken deklanşör tuşuna uzun süre bastığınızda ve eliniz basılıyken 4 K çekiyor.Siz video moduna geçip elinizi deklanşör tuşuna uzun basıp 4K video çekmeyi denemeyin .Biraz tuha ama bence video modundayken deklanşöre bir defa basıldığında 1080P kayıt yapsın uzun süre basılı tuttuğumda 4 K çekim yapsın yada direk ayarlardan ben seçeyim.
neden 4K video çekeyim derken elim basılı kalıyor mantıksız geldi biraz.
4K video kayıt yerini SD kart yaptığınızda video kasıyor ve kaydettiğiniz videoyu izlerken donduğunu görebilirsiniz o yüzden video kayıt yeri telefon hafızası olmasında fayda var tabi bu sd kart takılabilen modeller için geçerli
Evet fotoğraf modunda ilginç olmuş 4K çekimi neden video da değil
2. Sana sonuna kadar katılıyorum elimi o düğmeye neden basılı tutayım bu hem benim çekim kalitemi düşürür hemde yorar keşke video bölümünden seçim yapılabilseydi , ayrıca bir kaç deneme yaptım 4K sanki kalitesi düşük geldi bana
birde bir şey soracaktım şu kameraya girerken uyarı gelimce geri tuşu tekrar kamera tuşu açılıyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda kalıyorum sen de durum nedir bir arkadaş tek sefer yaptığını yazmıştı ben her seferinde yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Evet fotoğraf modunda ilginç olmuş 4K çekimi neden video da değil
2. Sana sonuna kadar katılıyorum elimi o düğmeye neden basılı tutayım bu hem benim çekim kalitemi düşürür hemde yorar keşke video bölümünden seçim yapılabilseydi , ayrıca bir kaç deneme yaptım 4K sanki kalitesi düşük geldi bana
birde bir şey soracaktım şu kameraya girerken uyarı gelimce geri tuşu tekrar kamera tuşu açılıyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda kalıyorum sen de durum nedir bir arkadaş tek sefer yaptığını yazmıştı ben her seferinde yapıyorum
bende 1520de öyle bir sorun yok ama şuanda 1520de teknik serviste şuanda 925 kullanıyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
denimin hala gelmemesi ilginç farklı çalışanlarmı verıor guncellemeri yoksa aynu grubun elemnlarımı

versino2

versino2

Üye
Adamlar Lumia camerayı biraz önce güncellediler.Eski surum numarası 4.9.3.0 iken 4.9.2.1 oldu :D adamlar surum düşürdüler şaka gibi :D :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia camera Classic 4.9.3 lumia camerada mağazada bulunamıyor uyarısı veriyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hayırdır inşallah. Odaklama çok hızlanmıştı. Vardır bir bildikleri herhalde.
Enteresandır benim telefon 3 - 5 gündür güncellemeleri de yakalayamıyor :). Seri Reset Çözümü yoluna gideceğim de Kamera güncellemesini yakalamasın bari diyorum. Ayrıca denim de gelmek üzere pekte takmıyorum.

versino2

versino2

Üye
Sabah gene guncellendi 4.9.3 oldu.Bişey yapmaya çalışıyorlar hadi hayırlısı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Lumia camerada bile "yükleniyor" yazısı çıkıyor :-)

gemba

Üye
Arkadaşlar denim güncellemesinin boyutu kaç ma?

nazcak

Üye
arkadaşlar merhaba. bende 1520 sarı aldım. süper telelefon. rom yükleme işlemleri ile uğraşıyorum. yalnız denim yükleme navifirm kodu nedir bilen varmı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar merhaba. bende 1520 sarı aldım. süper telelefon. rom yükleme işlemleri ile uğraşıyorum. yalnız denim yükleme navifirm kodu nedir bilen varmı
Menü. > Ayarlar > Güncelleme kısmından kontrol ediniz. Eğer Denim güncellemesi otaya düştü ise yükleyebilirsiniz.
Ncs ile yüklerim diyorsanız üst konuda Lumia kullanıcıları kulübüne adınızı yazdırıp yardım isteyebilirsiniz.
İpucu - Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü - MaxiCep

nazcak

Üye
Hocam kayıt nasıl olunuyor. Yardımcı olurmusunuz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam kayıt nasıl olunuyor. Yardımcı olurmusunuz
Mesaj yazın .
Lumia 1520 Sarı Renk benide ekleyin demeniz yeterli.
İlk mesaj da 1520 kullanıcıları listesine dahil edilirsiniz. Sorunuz için @papakudioflu Adminimiz yardımcı olabilir.

rainman3545

rainman3545

Üye
Telefonum lumia925 lumia camera sürümüm 4.9.3.0 şimdi baktım yine güncelleme var.Ama güncellemek istedikleri sürüm 4.9.2.1 :)) sürüm nosu düşermi hiç ne demek ki bu?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, suyunsesi, sazobalı ve 2 diğerleri
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu sistem güncellemeleri bende hep 2-3 gün gecikmeyle oluyor bazen 1 haftayı buluyor..Sebebi neydi ki ?

dark_13

Üye
aynı durum bendede oluyor bir kere güncelledim lumia camera sürümmü düştü kaldırıp yeniden yeni sürümü kurdum

Üst Alt