Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
925 kullanıyorum ve sadece Almanya da o2 dağıtmış denimi 925e. Kurmamı önerir misiniz?

Operatöre bağlı hiçbir rom yükleme bence. Normal bir ülke versiyonu çıksın onu kur bence. O2 Türkiye'de yok ve bunların romu sorun çıkarabilir.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

braayn

braayn

Üye
925 kullanıyorum ve sadece Almanya da o2 dağıtmış denimi 925e. Kurmamı önerir misiniz?
Operatör romlarına bulaşmamak lazım bence bekle TR geçde gelse diğer ülkelerin 925 için verip vermediğini kontrol et bu hafta mutlaka verilir bir kaç ülkede diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Anladım teşekkür ederim bekleyelim bakalım

Rainesto

Rainesto

Üye
Karadağ Ülkesinde 720 ye denim verilmiş. 720 kullanıcılarına duyurulur :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Türkiye listesinde neden 530 yok? yoksa biz babama 535 mi aldık Carrefour'dan? ya da aldığımız 530 yurtdışı malı mı? kafam karıştı :)
620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım :)
aklıma geldi, şimdi Denimden sonra Lumia Camera ve Lumia Camera Classic diye ayrıldılar ya. yüklenebiliyorsa (çünkü hangisi hangi modeller için kafam karışık hatırlamıyorum) ikisini de yükleyip deneseniz? belki sizin modelde Lumia camera Denim ile uyumsuzluk yarattı? olur mu olur :) çünkü harbi uçurumdan atlanmışcasına bir düşüş var!

skynet

Üye
Türkiye listesinde neden 530 yok? yoksa biz babama 535 mi aldık Carrefour'dan? ya da aldığımız 530 yurtdışı malı mı? kafam karıştı :)

aklıma geldi, şimdi Denimden sonra Lumia Camera ve Lumia Camera Classic diye ayrıldılar ya. yüklenebiliyorsa (çünkü hangisi hangi modeller için kafam karışık hatırlamıyorum) ikisini de yükleyip deneseniz? belki sizin modelde Lumia camera Denim ile uyumsuzluk yarattı? olur mu olur :) çünkü harbi uçurumdan atlanmışcasına bir düşüş var!
Hocam classic yüklenmiyor lumia kamerada zaten kurulduğunda direk yüklü geliyor :)
O değilde şu tarih neyin nesi oluyor ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hocam classic yüklenmiyor lumia kamerada zaten kurulduğunda direk yüklü geliyor :)
hmm tmm, ben hani yüklenebiliyorsa diye dedim. aklıma takıldı sadece, bakalım diğer cihazlarda nasıl bir düşüş(!) olacak kamerada

skynet

Üye
hmm tmm, ben hani yüklenebiliyorsa diye dedim. aklıma takıldı sadece, bakalım diğer cihazlarda nasıl bir düşüş(!) olacak kamerada
Hocam zaten normal ms'nin kendi kamerasında da sonuçlar aynı yani lumia kamera güncellense bile artık düzeleceğini sanmıyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben l1520 me denim guncellemesini yukledim. Yanında gelen lumia camera uygulaması vardı onu sildim, onun yerine lumia camera clasic uygulamasını yukledim de, lumia camera uygulamasını mağazadan tekrar yukleyemiyorum. Mağazada yok diyor? Meşhur hdr uygulaması olan lumia csmerayı nasıl infireceğim şimdi?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım :)
İki güncelleme arası çocuk baya büyümüş ah nokia :D :nazar:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@skynet amber güncellemesine mi geçsek :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya beyler lumia camera yuklu olarak geldi ama sildim şimdi tekrar yukleyemiyorum ne yapmam lazım? Mağaza da yok diyor yardım edin çıldıracağım. Sırf kamera için rom attım telefonuma. Neden sildin diye sormayın

_Shinku_

_Shinku_

Üye
Ya beyler lumia camera yuklu olarak geldi ama sildim şimdi tekrar yukleyemiyorum ne yapmam lazım? Mağaza da yok diyor yardım edin çıldıracağım. Sırf kamera için rom attım telefonuma. Neden sildin diye sormayın

Tekrar rom at.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
2
Bulsam bir dk durmam da işte bulamıyorum :D
Ekxtralar+bilgi deki tarih sende de aynımı ? @Dexter Morgan
23.6.2014. Ayrıca Denim'den ambere geçersen attan inip eşeğe binersin :D

Peocawe

Peocawe

Üye

Üst Alt