Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım :)
Ohoo amberden bu zaman kadar.... :D bide keşke aynı ışık şartları ve acılarda da çekmiş olsaydın daha kesin sonuç alınırdı.

man20

man20

Üye
620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım :)
lumia denimde kamerayı bozmuşlar resmen

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

skynet

Üye
Ohoo amberden bu zaman kadar.... :D bide keşke aynı ışık şartları ve acılarda da çekmiş olsaydın daha kesin sonuç alınırdı.
Hocam bir tek bu resim değil bir sürü var ve hepsi aynı zaten çekim saatleri de hemen hemen aynı sayılır :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam tarihlere baktım da, Harbiden ciddi oranda bozulma var. Yanlış görmüyoruz değil mi? Yani kamera ilk haline göre gerçekten çok berbat bir duruma dönüşmüş.

skynet

Üye
Hocam tarihlere baktım da, Harbiden ciddi oranda bozulma var. Yanlış görmüyoruz değil mi? Yani kamera ilk haline göre gerçekten çok berbat bir duruma dönüşmüş.
Valla hocam 620'de durum bu şekilde ve bir yerden bulabilirsem tekrar amber romunu kurmak istiyorum ama yok maalesef :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Güncelleme ile kameranın düzelmesini bekliyordum fakat bu fotoğraf bende hayal kırıklığı yarattı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla hocam 620'de durum bu şekilde ve bir yerden bulabilirsem tekrar amber romunu kurmak istiyorum ama yok maalesef :)
Sen bu resimleri bi Microsoft'a atıp sorsan, hani twitterdan herkesin görebileceği şekilde. Yaptıkları beceriksiz geliştirme (geliştirememe) için belki utanırlar, hatta birileri tarafından alay konusu dahi olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ArMaGeDdOn_87
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kamera resmen katledilmiş

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
...decode...

...decode...

Üye
Nawzil bu konuyla alakalı low-end olan 520-620 gibi telefonlar için Lumia Camera 5 çok büyük özellikler getirmeyecek demişti facebook'ta bi yazının altında, bulabilirsem buraya atarım resmini.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz güncel son denetleme 2saniye önce :vur: hani bu denim pdf için geldiydi

dakamon

dakamon

Üye
Kimse öyle bir şey demedi. Ali abi sadece pdf için gecikmeyecek herkesle aynı anda gelecek dedi. Hatırlarsanız cyan fdp lere çok geç gelmişti

Peocawe

Peocawe

Üye
3 gundur Denimi kullanıyorum ve pil&kamera muazzam derecede duzelmiş onun dışında ekstra birşey yok zaten adamlarda var demedi

pil gerçekten gözle görülür derecede düzelmiş mi? 925 de de aynı etkiyi yaparsa beklerim. Yoksa satıyordum cihazı.

ArMaGeDdOn_87

Üye
braayn

braayn

Üye
pil gerçekten gözle görülür derecede düzelmiş mi? 925 de de aynı etkiyi yaparsa beklerim. Yoksa satıyordum cihazı.
pil bende inanılmaz etki etti ve kamerayı çok çok beğendim şuna dikkat edin derim ben foto kayıtlarını ve video kayıtlarını class 10 sd karta yapıyordum 4K çekimlerinde sorun oldu o yüzden video kayıtlarını telefon hafızasına yapınca sıkıntı olmadı.Kamerada resim çekmek çok çok daha iyi 17 ocak gibi abanta 7 göllere gideceğim kısmetse ozaman doğadan kareler çekip paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, suyunsesi, ceza87 ve 1 kişi daha

Üst Alt