Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hadi bakalım ay sonunu bulur derken gelecek mi

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar Previewe denim gelmedi. @papakudioflu'nun demek istediği 8.1 preview geldiğinde cyana geçememiştik.Ama şimdi 8.1.1 preview den denime geçebileceğiz.

ON9

ON9

Üye
Lumia Kamera herşey otomatik
İkisini yanyana koyup da paylaşsa idik keşke aradaki farkları daha iyi anlardık. Hız kısmını da siz açıklardınız
Düzeltme: 620 \çin ikisi karşılaştırmalı paylaşılmış yeni gördüm

BaySerkan

BaySerkan

Üye
1020 için Almanya romunu yükledim telefona sonunda..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tercih sizlerin tabi saygı duyuyorum ama uzun sürmez bize de denim gelir acele etmeyin derim bu kez diğer güncellemeler gibi uzun sürmeyeceği kanaatindeyim

erndrdyk

erndrdyk

Üye
arkadaşlar finlandiya romunu nasıl yükleyeceğimi bulamadım bi yardımcı olurmusunız acaba

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ne ile attın flaşı ben ncs ile atamıyorum çünkü kod gözükmüyor
Nokia Care Suit ile attım ilk seferinde bende yapamadım dediğiniz gibi kod gözükmüyordu çünkü sürüm eski imiş sonra yeni sürümü indirince sorun kalmadı..şurdan yeni sürümü indirin
arkadaşlar finlandiya romunu nasıl yükleyeceğimi bulamadım bi yardımcı olurmusunız acaba
burada anlatım var aynen uygularsanız romu yüklersiniz ,kolay gelsin..
İpucu - Başka ülke romunu telefonunuza yükleme [Anlatım] - MaxiCep

Son düzenleme:
  • Beğen
osmanmert94

osmanmert94

Üye
920 ye hiçbir ülkede gelmedi mi daha?

skynet

Üye
BaySerkan

BaySerkan

Üye
rom yükleme konusundaki linkte benim verdiğim linkte aynı hangisini isterseniz onu yükleyin.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
en üstteki full yazan

• Beğen
Tepkiler: skynet
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim demek istediğim 3 link var ve hepsinin boyutuda farklı o yüzden sordum :)
Ya arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,Full yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyor
Benim demek istediğim 3 link var ve hepsinin boyutuda farklı o yüzden sordum :)
Ya arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,Full yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyor

skynet

Üye
Ya arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,fu ll yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyor

Ya arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,fu ll yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyor
Hocam buradan direk indirin :)

skynet

Üye
Bulunamadı diyor,bi kontrol edermisin
Hocam idm kurun direk indirmeye alacaktır :) Bende direk indirmeye başlıyor linke tıkladığımda
Yada burdan deneyin birde :

• Beğen

Üst Alt