Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Bende güncel diyor 930

Tepkiler: oznkrts

nazcak

Üye
Yok yani birisine gondercen yada izletecen adamı utandıryo. Karşıdakine öyle desen inanmaz
Ama flaş ayarı süper

Bendede Güncel Dior Lumia 930

Yalnız benim cihaz pasaport kayıtlı

Telefoncudan aldım pasaporta kayıtlı. Mobile operatör VOD-DE Yazıyor

Lumia 830 a Almanya O2 operatör rom'unu yükledim bu sürüm Kamera V5 yüklü gelen tam sürüm,830 a Kamera güncellemesi ile DNG formatında 8 mp fotoğraf çekme özelliği geliyor 4K Video çekimi yok tabiki ayrıca kamerada açılışı hızı baya hızlı olmuş bir diğer yeni gelen özellikte İSO 64 e kadar düşürülebiliyor..

Tepkiler: Dexter Morgan, Esendağlı ve dakamon

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kamerayı açıp kamera tuşuna basılı tutmayı denediniz mi?

denedim zaten ayarlarda 1080p en yüksek çözünürlük seçilebiliyor ben 4K gelmesini beklemiyordum zaten,daha kaliteli foto ve Video ile hızlı açılış yeterli şimdilik.

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: 4MaGuS, dilmenibrahim, Dexter Morgan ve 1 kişi daha
Bilindiği gibi Lumia Camera 5'in tüm Windows Phone cihazlara geleceği söylentisi dolaşmaya başlamıştı Windows 10 for Phones'un gelişiyle. Samsung ATIV S'de denemişler, bu sürümün çekilen görüntüleri telefona kaydetmediği fakat video kaydetme konusunda hiçbir sorununun bulunmadığı belirtilmiş.

Tepkiler: Sensation ve Dexter Morgan
daha önce fotoğrafı çekince kaydediliyor yazısı olurdu şimdi V5 sürümü ile hemen kayıt yapıyor fakat çektiğim fotoya bakayım dediğinizde foto açılıyor köşede kaydediliyor yazıyor 2-3 saniyede fotoğrafın son hali önünüze geliyor bu sefer..830'da bu şekilde

Sensation

Emekli Yönetici
Siz karar verin.