Evet fotoğraf modunda ilginç olmuş 4K çekimi neden video da değilBir yanlışlık olmaması adına yazıyorum fotoğraf modundayken deklanşör tuşuna uzun süre bastığınızda ve eliniz basılıyken 4 K çekiyor.Siz video moduna geçip elinizi deklanşör tuşuna uzun basıp 4K video çekmeyi denemeyin .Biraz tuha ama bence video modundayken deklanşöre bir defa basıldığında 1080P kayıt yapsın uzun süre basılı tuttuğumda 4 K çekim yapsın yada direk ayarlardan ben seçeyim.
neden 4K video çekeyim derken elim basılı kalıyor mantıksız geldi biraz.
4K video kayıt yerini SD kart yaptığınızda video kasıyor ve kaydettiğiniz videoyu izlerken donduğunu görebilirsiniz o yüzden video kayıt yeri telefon hafızası olmasında fayda var tabi bu sd kart takılabilen modeller için geçerli
bende 1520de öyle bir sorun yok ama şuanda 1520de teknik serviste şuanda 925 kullanıyorumEvet fotoğraf modunda ilginç olmuş 4K çekimi neden video da değil
2. Sana sonuna kadar katılıyorum elimi o düğmeye neden basılı tutayım bu hem benim çekim kalitemi düşürür hemde yorar keşke video bölümünden seçim yapılabilseydi , ayrıca bir kaç deneme yaptım 4K sanki kalitesi düşük geldi bana
birde bir şey soracaktım şu kameraya girerken uyarı gelimce geri tuşu tekrar kamera tuşu açılıyor ama her seferinde bunu yapmak zorunda kalıyorum sen de durum nedir bir arkadaş tek sefer yaptığını yazmıştı ben her seferinde yapıyorum
güncellemeyi aldım ama sürüme bakmadımAdamlar Lumia camerayı biraz önce güncellediler.Eski surum numarası 4.9.3.0 iken 4.9.2.1 olduadamlar surum düşürdüler şaka gibi
![]()
![]()
Zaten geçen gelen güncelleme ile 4.9.3 olmuştu daha bana güncelleme gelmediSabah gene guncellendi 4.9.3 oldu.Bişey yapmaya çalışıyorlar hadi hayırlısı

Menü. > Ayarlar > Güncelleme kısmından kontrol ediniz. Eğer Denim güncellemesi otaya düştü ise yükleyebilirsiniz.arkadaşlar merhaba. bende 1520 sarı aldım. süper telelefon. rom yükleme işlemleri ile uğraşıyorum. yalnız denim yükleme navifirm kodu nedir bilen varmı
Mesaj yazın .Hocam kayıt nasıl olunuyor. Yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar merhaba. bende 1520 sarı aldım. süper telelefon. rom yükleme işlemleri ile uğraşıyorum. yalnız denim yükleme navifirm kodu nedir bilen varmı