dakamon
Üye
Yav he he tamam WP en mükemmel sistem. Burada apple övüyormuşum gibi göstermek için elinizden geleni yapacaksınız dimi. gerçekleri biliyorsunuz ama hala şuna örnek ver buna örnek ver gerçekler ortada şimdi size cevap vercem diye de saatlerimi araştırmalarla geçirecek değilim. Bi zahmet bunu da siz yapın arkadaşlar.Kimsede olmayan teknolojiye örnek alabilir miyiz ?
Dokunmatik telefon demedim gerçek anlamda akıllı telefondan bahsettim enrden çıakrıyorsunuz bu lafları analmıyorum.Tamam arkadaşlar ya WP MS Nokia dünyanın en sağlam en yenilikçi en büyük en babaşirketleri süperler Mobilde de birinciler süper über ultra iyilerApple hakkında yalnışın var , ilk dokunmatik telefon LG-KE850 prada dır , ilk parmak izi ise 2 yıl önce motorola atrix ile çıktı.
Bencede...Denim'e dönsek konu saptı.
İman Gücü ile gönderildi.
Örselendim, yav he he nedir yahu...Yav he he tamam WP en mükemmel sistem. Burada apple övüyormuşum gibi göstermek için elinizden geleni yapacaksınız dimi. gerçekleri biliyorsunuz ama hala şuna örnek ver buna örnek ver gerçekler ortada şimdi size cevap vercem diye de saatlerimi araştırmalarla geçirecek değilim. Bi zahmet bunu da siz yapın arkadaşlar.
Dokunmatik telefon demedim gerçek anlamda akıllı telefondan bahsettim enrden çıakrıyorsunuz bu lafları analmıyorum.Tamam arkadaşlar ya WP MS Nokia dünyanın en sağlam en yenilikçi en büyük en babaşirketleri süperler Mobilde de birinciler süper über ultra iyilerBurada bitirelim bence
Bence artık ciddi soruların yanına ciddi diye paranteze alalım ben böyle ne varmış ilk çıkardıkları aslında ilk onlar çıkarmadı dermiş gibi algıladım. Konunun gidişatıda bu şekilde düşünmemi destekliyor.Örselendim, yav he he nedir yahu...Ciddi anlamda sordum hemen ofansif cevap, çünkü kimsenin kullanmadığı teknoloji olmayan teknolojidir. Soruda övdüğüm bir şey yok, kullandığım ne ise elbette seviyorum ama bu başka şeylere karşı olmamı gerektirmiyor.
Öncelikle ev otomasyon sistemi İos8'le gelirse ben bunu büyük bir yenilik olarak görmem. Çünkü bu sistem halihazırda Amerika'da aylık 9.99$ veren tüm aboneler için bütün akıllı telefonlarda kullanılabiliyor.
Benim dikkat çekmek istediğim nokta çok farklı. Apple İphone cihazları bundan yaklaşık iki yıl önce diğer bütün firmaların amiral gemi cihazlarından minimum 300-400 TL pahalıydı. Şimdi bakıyorum da en son İphone 5S'te yaşadığımız üzere, Samsung, Sony, LG, HTC hepsi amiral gemi cihazlarını İphone 5S'le aynı fiyattan satışa çıkarttı. 2300 TÜRK LİRASI Peki son iki yıldır Windows Phone ve Lumia cihazları olmasaydı bu çıta burada kalır mıydı?
Ne oldu da aradaki bu fiyat farkı kapandı ama kalite farkı aynı kaldı. Hiç düşündünüz mü 2300 TL ülkemizde neredeyse üç asgari ücrete eşit. Başka bir deyimle asgari ücretle geçinen bir ailenin üç aylık nafakası.
Bu sorunun cevabını kendinize doğru olarak verdiğinizde gerçekten cep telefonu sektöründe oluşturulan yapay dinamiklerin, pazarlama harikalarının da farkına varmış olacaksınız.
Yeniden asıl konuya parmak basacak olursam, yetkililere buradan soruyorum. Lumia Camera benim telefonuma ne zaman gelir?Tahminleri olan bir adminimiz var mı? (Telefonum L920).
Bu olay tamamen benim malım senden geri değil demek için psikolojik bir hareket. Nasıl ki fiatın aynı sınıf arabasıyla wolsvagen in aynı sınıf arabasının arasındaki fiyat farkının kapanması gibi. Şimdi iphone 2200 e satılırken samsung 1800 e satınca insanların kafasında şu algı oluşuyor ya bu bundan pahalıysa demekki iphone daha iyi. Nasıl ki bir mağazaya gidince en iyiyi bulmak için kısa yoldan en pahalı ürün hangisi ona bakarız ya işte bu algı düşünülerek bu fiyatlar bu rakamlara çekildi diye düşünüyorum ben.Öncelikle ev otomasyon sistemi İos8'le gelirse ben bunu büyük bir yenilik olarak görmem. Çünkü bu sistem halihazırda Amerika'da aylık 9.99$ veren tüm aboneler için bütün akıllı telefonlarda kullanılabiliyor.
Benim dikkat çekmek istediğim nokta çok farklı. Apple İphone cihazları bundan yaklaşık iki yıl önce diğer bütün firmaların amiral gemi cihazlarından minimum 300-400 TL pahalıydı. Şimdi bakıyorum da en son İphone 5S'te yaşadığımız üzere, Samsung, Sony, LG, HTC hepsi amiral gemi cihazlarını İphone 5S'le aynı fiyattan satışa çıkarttı. 2300 TÜRK LİRASI Peki son iki yıldır Windows Phone ve Lumia cihazları olmasaydı bu çıta burada kalır mıydı?
Ne oldu da aradaki bu fiyat farkı kapandı ama kalite farkı aynı kaldı. Hiç düşündünüz mü 2300 TL ülkemizde neredeyse üç asgari ücrete eşit. Başka bir deyimle asgari ücretle geçinen bir ailenin üç aylık nafakası.
Bu sorunun cevabını kendinize doğru olarak verdiğinizde gerçekten cep telefonu sektöründe oluşturulan yapay dinamiklerin, pazarlama harikalarının da farkına varmış olacaksınız.
Bu olay tamamen benim malım senden geri değil demek için psikolojik bir hareket. Nasıl ki fiatın aynı sınıf arabasıyla wolsvagen in aynı sınıf arabasının arasındaki fiyat farkının kapanması gibi. Şimdi iphone 2200 e satılırken samsung 1800 e satınca insanların kafasında şu algı oluşuyor ya bu bundan pahalıysa demekki iphone daha iyi. Nasıl ki bir mağazaya gidince en iyiyi bulmak için kısa yoldan en pahalı ürün hangisi ona bakarız ya işte bu algı düşünülerek bu fiyatlar bu rakamlara çekildi diye düşünüyorum ben.
Benim lafımdan bunu çıkardıysan bravo sanaDiyosun ki illa ms yüksek bütçeli çok üst düzey bir cihaz çıkarsın örnegin;
3.0ghz işlemci
3gb ram
64gb arttırılabilir hafıza
Çift sd kart
Çift sim kart
6inç gorilla glas 3
41 mp kamera
3000₺ fiyat patlama olur diyorsun o yola gidiyor
İman Gücü ile gönderildi.
Benim lafımdan bunu çıkardıysan bravo sanaKonuyu çarpıtma istersen. Ti ye alınacak bir şey söylemedim çok mantıklı ve bu konuşmayı yaptığım çoğu insanla hemfikir olduğumuz bir düşünce. 2200 tl ye iphone 6 varken gidip yine 3000 tl verip bu telefonu almazlar merak etme. Kasmana gerek yok.
Hani bi ara Regal reklamları vardı yaTamamen haklısın zira mantık hep aynı pahalı olan iyidir diyorlar ben çok zorluk çekiyorum bu konuda
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Aralara virgül, noktalama işareti ya da enter kullanırsak daha iyi olmaz mı ? Smile olmasa cümleleri ayıramıyorum, teşekkürler.Hani bi ara Regal reklamları vardı yabizim lumialar da o reklamdaki regal gibi. Daha uygun fiyatlı ve fiyatına göre performanslı cihazlar ama insanlar markaya bakıyor işletim sistemine bakıyor e herşeyden önemli olarak ram e işlemciye bakıyor ona göre alıyorlar bi markete gidin hemen satıcı beyfendi bu telefonu tavsiye etmem 512 mb ram var bakın bu telefonda 2 gb ram var aynı fiyata 2 gb ram var diyor sizce bu durumda satın almaya gelen adam lumia yı mı tercih eder aynı fiyata 2gb ram li ucuz telefon furyasındaki bu telefonlardan mı alır? Bir algı var insanlarda donanım algısı bunu yıkmak istiyorsan reklam yapacaksın tanıtacaksın gerekirse kendi elemanlarını çalıştırtacaksın mağazalarda özel standlar kuracaksın. Hangi maazaya gitsem lumialar en kuytu en kötü yerde sergileniyorlar ne bir uygulama var ne bir güncelleme yapılmış telefonlara win8 in ilk haliyle içinde ne varsa o var. E bende hiç bu işlerden anlayan biri olmasam koşar gider samsung htc lg falan alırdım Nerden nereye geldik ama bi gerçekten bahsedeyim istedim
Abi ben şaşırdım. Diğer markalar 4K özellikli telefonlarını satmaya uğraşırken, microsoft bunu yazılımla sağladı. Diğer markalar resmen aptal durumuna düştü
Ve bu yüzden, 930 için glance screen özelliğinin yazılımla sağlanmasını artık daha bi bekler duruma geldim. Herhalde bunu da bi yazılım hilesiyle sağlayabilirler demi
Evet o yüzden ilk cümleler önemli:Yalnız her cihaza gelmiyor. Gelemez de zaten. 4K'yı önce donanımın desteklemesi lazım ki yazılımla sağlayabilsin.
Önce işlemci/çipset desteği daha sonra kamera ve yazılım, Motion Capture (4K video kaydı) özelliği sadece belirtilen modellerde olacak.Lumia Denim güncellemesi, Lumia'ya özel özellikler sağlar. Biz her zaman herkese yeniözellikler getirmek için çalışıyoruz; ama bazıları donanım bağımlı Lumia Camera gibi o yüzden sadece Lumia 1520, Lumia 930, Lumia Icon ve Lumia 830 için duyuruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?