4MaGuS
Üye
Ne zaman gelecek bu bekle bekle öldük be kardeşim.Gerçi 925 e kamera uygulamaları gelmeyecek ya neyse
Kardeşim bence başka ülkenin romunu kur gitsin
Bilemiyorum hocam da Nsu ile flaş atıp unutmuş olabilir misiniz ?Ben cyanda lumia 520ye italya romu kurmuştum denim italya için yayınlanmış fakat telefon güncellemeyi bulmuyor sebep ne olabilir
925 e çıktı mı başka ülkede takip edemedim ? Çıktıysa yuklemeyi duşunuyorumKardeşim bence başka ülkenin romunu kur gitsin
Bilemiyorum hocam da Nsu ile flaş atıp unutmuş olabilir misiniz ?
NCS nin son sürümünü yükle benim 1020 de aynı durum olmuştu son sürümü yükleyince Denim Almanya romu ile flash attımNcs görmedi ki telefonu Finlandiya romunu atayım. Beklediğim her gün için sinir oluyorum şu videolardan sonra
Aynı gibi. Renklerde az birşey fark var 930 daha iyi gibiLumia 1520 Denim 4K video:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 1520 Denim ve Lumia 930 Cyan kamera karşılaştırması:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
HayırBenim 1020ye Denim almanya romu yükledim ama ben hiçbir fark göremedim,denim ile 1020 ye hiçbişiy gelmedimi ya.
O fark 4K destekli sistem ve ekranda anlaşılır. Ya da videodan görüntü alıp işlerken.Aynı gibi. Renklerde az birşey fark var 930 daha iyi gibi
O fark 4K destekli sistem ve ekranda anlaşılır. Ya da videodan görüntü alıp işlerken.
925 e çıktı mı başka ülkede takip edemedim ? Çıktıysa yuklemeyi duşunuyorum
Yani denimide yine nsu ile mi kurmam lazım güncelleme yoluyla gelmezmi
ne var burada anlayamadımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?