narnia16
Üye
Bence en azından şu an için bu düşüncen yanlış. Adamlar sadece patentler yoluyla kendi platformundan daha çok android' den para kazanıyor. Yani şu anlık bize muhtaç değiller. Ha gelecekte muhtaç olabilirler, wp nin pazar payı artar, getirdiği kâr artar o zaman adamlar zaten biz istemeden bizim aklımıza bile gelmeyecek şeyler getirirler sistemeİstese onu da vermezdiler diye başlayan cümleleri kabul etmiyorum. İsteseler vermezlerdi bizde başka telefon almak isterdik o zamanonların işine gelmezdi. Köpek gibi muhtaçlar bize bunu unutmayın
Apple zaten var olan bir şeyi kendi sistemlerine eklediği zamanda sanki kendileri bulmuş gibi lanse ediyo. Bunu da hatırlamak lazımBaşkasına sorudunuz ama ben de cevaplamak istedim. Hani apple lansmanlarında çıkıyor daha kimsede olmayan bir özelliği ilk onlar çıkartıyor ya (bu her zaman böyle olmuştur) herkeste salonda ıslıklar çığlıklar alkış kıyamet kopuyor ya o tarz yenilikler özellikler getirirse ben vay be derim. Mesela şu kutulara kayan arka plan fotoğrafına ben vay be demiştim. İlk defa kullanılan bir şeydi benim için.
Nasıl muhtaç değil? Azıcık daha bir düşün derim ben sana bu konudaBence en azından şu an için bu düşüncen yanlış. Adamlar sadece patentler yoluyla kendi platformundan daha çok android' den para kazanıyor. Yani şu anlık bize muhtaç değiller. Ha gelecekte muhtaç olabilirler, wp nin pazar payı artar, getirdiği kâr artar o zaman adamlar zaten biz istemeden bizim aklımıza bile gelmeyecek şeyler getirirler sisteme
Allah aşkına şöyle apple ın ilk akıllı telefonu çıkardığı günden bu yana lansmanlarını bir izleyin göreceksiniz ki hep günümüzden 2 yıl önde gidiyor adamlar. İlk akıllı telefon onlardan geldi. İlk parmak izi okuyucu onlardan geldi. Daha bir sürü ilklere onlar imza attı diğer firmalarda bunu taklit etti. Bu hep böyle olmuştur. Sezarın hakkını sezara vermek lazım. Apple ı bu kadar büyütende budur arkadaşlar.Apple zaten var olan bir şeyi kendi sistemlerine eklediği zamanda sanki kendileri bulmuş gibi lanse ediyo. Bunu da hatırlamak lazım
Şimdi adamlar akıllı telefonlarıyla akıllı evleri akıllı satleri akıllı bileklikleri aklınıza ne gelirse bunları tek bir çatı altında toplayacak bir yazılımı geliştiriyorlar ios 8 de daha bu fikri kimse konuşmazken adamlar bunu getirecekler bu sene ve göreceksiniz 2 sene içinde diğer firmalarda bunu yapmak için yırtınacaklarNasıl muhtaç değil? Azıcık daha bir düşün derim ben sana bu konudabiz olmasak ellerinde kalacak ürettikleri wp belki milyar dolarlar zarar edecekler ve bizim bu telefonları kullanmamız dışardaki insanlara bi çeşit reklam gibi bir şey yapıyor. Sen bu telefonu kullanıyorsun ve başkalarına da tavsiye edip reklamını yapıyorsun dimi. Emin ol bize köpek gibi muhtaçlar. MS mobil sektörde tutunmak zorunda tutunamazsa sıradan firma olur küçülür. Yada sabit yerinde kalır diğer mobile yatırım yapan firmalara MS yi geçer. Gelecek mobilde MS de bunun farkında geçte olsa. Bize bu yüzden köpek gibi muhtaç hali hazırda elinde bir avuç kullanıcı olarak biz varız. Windows tan da para kazanamıyor doğru düzgün. Kimse beğenmiyor. Satışlar bunu gösteriyor tek parayı kurumsal işlerden kazanıyorlar onda da boku yediler rusya ve çin kendi işletim sistemlerini yapacaklarmış. Anlayacağınız MS bize muhtaç. [DOUBLEPOST=1410001760,1410001659]
Şimdi adamlar akıllı telefonlarıyla akıllı evleri akıllı satleri akıllı bileklikleri aklınıza ne gelirse bunları tek bir çatı altında toplayacak bir yazılımı geliştiriyorlar ios 8 de daha bu fikri kimse konuşmazken adamlar bunu getirecekler bu sene ve göreceksiniz 2 sene içinde diğer firmalarda bunu yapmak için yırtınacaklar
Öncelikle muhtaçlık olayına değineyim sizin de haklı olduğunuz yerler olduğu için fazla uzatmamak adına bu konuda sessiz kalıyorumNasıl muhtaç değil? Azıcık daha bir düşün derim ben sana bu konudabiz olmasak ellerinde kalacak ürettikleri wp belki milyar dolarlar zarar edecekler ve bizim bu telefonları kullanmamız dışardaki insanlara bi çeşit reklam gibi bir şey yapıyor. Sen bu telefonu kullanıyorsun ve başkalarına da tavsiye edip reklamını yapıyorsun dimi. Emin ol bize köpek gibi muhtaçlar. MS mobil sektörde tutunmak zorunda tutunamazsa sıradan firma olur küçülür. Yada sabit yerinde kalır diğer mobile yatırım yapan firmalara MS yi geçer. Gelecek mobilde MS de bunun farkında geçte olsa. Bize bu yüzden köpek gibi muhtaç hali hazırda elinde bir avuç kullanıcı olarak biz varız. Windows tan da para kazanamıyor doğru düzgün. Kimse beğenmiyor. Satışlar bunu gösteriyor tek parayı kurumsal işlerden kazanıyorlar onda da boku yediler rusya ve çin kendi işletim sistemlerini yapacaklarmış. Anlayacağınız MS bize muhtaç.
Allah aşkına şöyle apple ın ilk akıllı telefonu çıkardığı günden bu yana lansmanlarını bir izleyin göreceksiniz ki hep günümüzden 2 yıl önde gidiyor adamlar. İlk akıllı telefon onlardan geldi. İlk parmak izi okuyucu onlardan geldi. Daha bir sürü ilklere onlar imza attı diğer firmalarda bunu taklit etti. Bu hep böyle olmuştur. Sezarın hakkını sezara vermek lazım. Apple ı bu kadar büyütende budur arkadaşlar.
4.7 inç onlar için bir ilk ama bunu yeni teknoloji diye de söylemiyorlar ki. Ben kimsede olmayan teknolojileri getirmelerinden bahsediyorum adam tabiki 4.7 yi ilk kendi koymuş gibi reklamını yapacak. Yapacak ki kullanıcılarda bir lagı yaratsın bu onları bağlar ben yeni teknolojileriyle ilgileniyorumÖncelikle muhtaçlık olayına değineyim sizin de haklı olduğunuz yerler olduğu için fazla uzatmamak adına bu konuda sessiz kalıyorum
İkinci olarak Apple konusuna geleyim. Lansmanların çoğunu izlemişimdir ve adamların her zaman üç beş adım önde olduğunu zaten inkar etmiyorum ama bazen benim dediğim şeyi de çok fazla yapıyorlar. Bakın 9 eylül de iPhone 6 lansmanında dikkat edin adamlar sanki 4.7 inç ekranlı telefonu ilk defa kendileri yapmış gibi lanse edecekler. Benim bahsettiğim bu. Hatta bulabilirsem birkaç örnek video da atarım buraya birazdan
Kimsede olmayan teknolojiye örnek alabilir miyiz ?4.7 inç onlar için bir ilk ama bunu yeni teknoloji diye de söylemiyorlar ki. Ben kimsede olmayan teknolojileri getirmelerinden bahsediyorum adam tabiki 4.7 yi ilk kendi koymuş gibi reklamını yapacak. Yapacak ki kullanıcılarda bir lagı yaratsın bu onları bağlar ben yeni teknolojileriyle ilgileniyorumbunun hakkında konuşuyorum.
Bi noktada anlaşamıyoruz ya4.7 inç onlar için bir ilk ama bunu yeni teknoloji diye de söylemiyorlar ki. Ben kimsede olmayan teknolojileri getirmelerinden bahsediyorum adam tabiki 4.7 yi ilk kendi koymuş gibi reklamını yapacak. Yapacak ki kullanıcılarda bir lagı yaratsın bu onları bağlar ben yeni teknolojileriyle ilgileniyorumbunun hakkında konuşuyorum.
Apple hakkında yalnışın var , ilk dokunmatik telefon LG-KE850 prada dır , ilk parmak izi ise 2 yıl önce motorola atrix ile çıktı.Şimdi adamlar akıllı telefonlarıyla akıllı evleri akıllı satleri akıllı bileklikleri aklınıza ne gelirse bunları tek bir çatı altında toplayacak bir yazılımı geliştiriyorlar ios 8 de daha bu fikri kimse konuşmazken adamlar bunu getirecekler bu sene ve göreceksiniz 2 sene içinde diğer firmalarda bunu yapmak için yırtınacaklar
diğerlerinde olanı versinde onada deriz ama vay be değil nihayet : )İstese onu da vermezdiler diye başlayan cümleleri kabul etmiyorum. İsteseler vermezlerdi bizde başka telefon almak isterdik o zamanonların işine gelmezdi. Köpek gibi muhtaçlar bize bunu unutmayın
Başkasına sorudunuz ama ben de cevaplamak istedim. Hani apple lansmanlarında çıkıyor daha kimsede olmayan bir özelliği ilk onlar çıkartıyor ya (bu her zaman böyle olmuştur) herkeste salonda ıslıklar çığlıklar alkış kıyamet kopuyor ya o tarz yenilikler özellikler getirirse ben vay be derim. Mesela şu kutulara kayan arka plan fotoğrafına ben vay be demiştim. İlk defa kullanılan bir şeydi benim için.
ve ilk tableti de apple yapmadığı gibi...
Apple şuan 64bit işlemci ve ev kontrol sistemi ile önde görünüyor gibi. Ev kontrol sistemi türkiye için en az 10 yılı varda. 64bit ile ne olur bilemicem zaman göstercek.
birde kendi sistemlerini Metal güncellemesi yaptılar, grafik yükünü sistemlerine daha az etki yaratması gibi. şuan ben Apple ın Jobs öldükten sonra elmanın çürüdüğü görüşündeyim.
2 yıl 4s kullandım hemde çok severek, o kadar sevdik ki gittik bide IPad aldık. o zaman iOS 5.1.1 vardı. ki bence Apple nin en iyi sistemi hala daha. Jobs ve önderliğini, piyasaya kafa tutuşunu ve inadını sevdik. O zaman iOS ta da Hızlı Erişim menüsü diye birşey yoktu. Kaldıki zaten iOS 7 de var ama mobil veri yok.Güzelim akan uçan sorunsuz o sistemi moderne ayak uyduracam diye iOS 7 yaptılar. Android WindowsPhone karışımı tamamen sorunlu kasıntı sistem. Sonrasında WindowsPhone 8 de ki sadelik ve akıcılık dikkatimi çekti. Tabi ki bu zevk & renk. Androidin bana tamamen çocuk oyuncağı gibi gelmesi (arayüz olarak). Şuan IPad hala durmakta iOS tarafını oradan takip etmeye çalışıyorum, ama şuan Telefon olarak WindowsPhone tarafındayım.
Adamlar 1 numara mı değilmi ona bakalım ampul de biliyorsun edison buldu ama şimdi neler satılıyor yani kimin bulduğu yaptığı değil işini iyi yapmak önemli benim görüşüm apple ve samsung bir tarafta diğerleri bir tarafta
Abi benim 525 yolda. Gelsin sadece cyan yükleyecemGDR2 nin ön izlmesinden mi bahsediyorsun Özgür abi. Yoksa nihai sürüm olarak mı? Ayrıca şu gdrlerin ön izlemeleri yüzünden harbi harbi telefon patlyacakSen ile ben hala bekliyoruz cyanın bize verilmesini ama bende falsh bascam bu seferde yedekleme yaparken sorun yaşatıyor telefon.
İosa jb yapıp FlipControlCenter tweak yükleyince kısayolların sayısını artırabiliyoruz ve mobiil veri kısayolunu koyabiliyoruz. Wp de böyle bir kolaylık var mıdır ?iyide burada 1-2 numara tartışması yok. Çıkıp ilk Apple buluyo demişler. bende ilk yapanları koydum.Apple yi 1 Numara yapan da Steve Jobs tu.
Apple 1 numara olarak şuan devam etsede iOS 8 ve daha sonrası onları bence geriletecek. iOS 8.0.1 çalışmalarına başlamışlar, kaldı ki daha son kullanıcıya ulaşmadan iOS 8. Apple Jobs varken 1 numaraydı artık Jobs yok. gidişata ayak uyduran JB ile ne yapılıyorsa sisteme katan bir Apple var.
Tamamen kendi görüşüm. Apple ve WP kullanan biri olarak.
ve ayrıca kaç kişi iOS 5.1.1 den iOS 6 ya geçiş yaptı aramızda. aradaki farkları bilen var mı ? neler değişti sistemde. ? kaldı ki ara güncellemeleri saymıyorum onlarda zaten hata düzeltmeden fazla bir şey yok.
ben kısaca özetliyim...
o kadar çok şarşırtıcı özellik eklemişler ki offfff herkesin dibi düşüyordu o zaman.. 3D harita yaptılar çıkan hataları biliyorsunuzdur.
- Facebook entegrasyonu
- Harita, FaceTime, Mail
- Passbook
- AppStore ve iTunes
- Siri tarafı
- Hataların düzeltimi
Burada Lumia Denim güncellemesi ara güncelleme. şaşırtıcı özellik gelecekse oda WP9 da gelir.
İosa jb yapıp FlipControlCenter tweak yükleyince kısayolların sayısını artırabiliyoruz ve mobiil veri kısayolunu koyabiliyoruz. Wp de böyle bir kolaylık var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?