Arkadaşlar cihazın fiyatı için uygun bi konu değil sadece bir soruyu cevapladım. Ayrıca 1320 almak istiyorum. 600den koyacağım ki 1320 ile takas edebileyim. Bende biliyorum cihazın sıfır fiyatını ve 2. eline 600vermenin biraz saçma olacağını.
Yanlış anlaşıldıysam affola.
Gerçekten içime su serptin birazda olsa. Tek şikayetim pil. Onun dışında herşeyden memnunum ben. Kameraya çok fazla takılmıyorum açıkcası ama o da düzelirse tadından yenmez.
L925 'i olan bir arkadaşım daha denimi bekliyor senin gibi oda pil performansından şikayetçi L1520 kullanıyorum ve pil olarak zaten iyi bir cihaz ama black güncellemesinden bu yana 1520'i kullanıyorum şuan denimle birlikte bu cihazın gerçek batarya performansını gördüm bendeki bu iyileşme neden kaynaklıdır diye düşündüğümde sanırım tek neden kendimce BETA bir işletim sistemi değil gerçek anlamda hatalarından arınmış bir sistem kullandığım için olabilir.Gdr2 beta olarak geldiğinde çok fazla içeriği yoksa betasını kurmam .hani bir otg vs vs gibi yeniliklerle gelecekse kurmam ama görseli değiştirecek yada ihtiyaclarıma cevap verecekse beta kurarım.örn:grd1+cyan ile gelen klasörleme olayı çok işimi gördüğünden beta gdr1 kurmuştum.
sevgili Microsoft;
umarım çıkaracağın diğer gdr2 veya wp 10'da artık kameramıza iyileştirme adına birşeyler çıkartma diğer platformlarda olup bizde olmayan eksikliklere odaklan lumialar daha çok nasıl satılır ona odaklan,Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde satışını yaptığı bir çok mağaza çalışanına eğitim ver.İnterneti olmadan Navigasyonu kullanılacağını ve oldukça başarılı olduğunun reklamını yap.Wp 10 Gdr1 aldığımız zaman içerisinde kamera iyileştirmesi değilde farklı şeylerle gel.Bütün lensleri ayrı uygulama gibi değilde tek Lumia Camera 5 veya 6'a gömülü koy.Kilit açılışını özelleştir daha fazla efekt seçeneği ile gel.Çift tıkla açılın yanına çift tıkla kapanmayıda yap.(her tarafda live tile dolu ama onuda sen düşün çift tıkla kapatmayı nasıl yaparım diye
)
Son olarakda lütfen ama lütfen Video player,Müzik ve resim galerisini daha iyi ve daha kullanışlı yap.otg yide unutma örnek N8