kimbilir_01
Üye
Hayatımız güncelleme olmadı, benim dediğimin tek sebebi var oda sözlerinde durmamaları, 2014 son çeyrek diyorsun sonra da kalkıp üst seviyelere böyle altta kalanın canı çıksın yapıyorsun, teli satmam asla diğer platformlara geçmem buda bir gerçekHayatınız güncelleme olmuş begelmeyince ana avrat düz gidiyorsunuz telefonu satıyorsunuz Microsoftu kınıyorsunuz ya baksanıza keyfinize gelecek sonuçta neyini kasıyosunuz bu kadar
Hayatımız güncelleme olmadı, benim dediğimin tek sebebi var oda sözlerinde durmamaları, 2014 son çeyrek diyorsun sonra da kalkıp üst seviyelere böyle altta kalanın canı çıksın yapıyorsun, teli satmam asla diğer platformlara geçmem buda bir gerçek
Güncellemenin geç gelip gelmemesi şahsen beni çok üzmüyor .Beni üzen ve canımı sıkan 30 Aralık 2012'de Aldığım Lumia 820 ile birlikte 02 Aralık 2014 Lumia 1520 ile yoluma devam ettiğim wp serüvenimde halen kameranın iyileştirmesi adı altında DENİM guncellemesini bekliyor olmam.Denim farklı bir takım değişiklikler ile gelse eyvallah ama yıl olmuş 2015'in arifesi el insaf daha neyin kamerasını iyileştirmesini yapıyorsunuz ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evlilik yıldönümü gibi saklamışsın telefonu aldığın tarihiGüncellemenin geç gelip gelmemesi şahsen beni çok üzmüyor .Beni üzen ve canımı sıkan 30 Aralık 2012'de Aldığım Lumia 820 ile birlikte 02 Aralık 2014 Lumia 1520 ile yoluma devam ettiğim wp serüvenimde halen kameranın iyileştirmesi adı altında DENİM guncellemesini bekliyor olmam.Denim farklı bir takım değişiklikler ile gelse eyvallah ama yıl olmuş 2015'in arifesi el insaf daha neyin kamerasını iyileştirmesini yapıyorsunuz ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evlilik yıldönümü gibi saklamışsın telefonu aldığın tarihi
Furkan sorun gayet açık ve net 2 yıldır kamera halen sorunlu neyini anlamadın merak ediyorum.Denim bize kamera için değil farklı bir takım ozelliklerle gelmesi lazım.blackde veya amberde bu kameranın hızlı açılması veya video kaydındaki odaklama sorunu çokdan duzelmiş olması lazım dı demek istedim.Tam sorununuzu anlamadım. Adamlar kamerayı hızlandırıp ek özellikler veriyor. Ve bu özellikleri başka firmalar öyle sonradan vermez onuda söyleyeyim.
Kamera özellikle Lumia'ların en iyi olduğu yanlarından biri ve bunu dahada iyileştirmeleri güzel.
Siz şimdi kamera yerine başka şeyler düzeltsinler diyorsanız o zaman sorayım size küçük bir firmware güncellemesinden ne bekliyorsunuz ki?
Denim Update 1'e ek olarak bir firmware güncellemesi yani direk sistemde değişiklik yapan bir şey değil.
Asıl Update 1 ve 2 önemli. Update 1 ile dosyalar falan geldi yani küçük bir güncelleme için yeterli.
Furkan sorun gayet açık ve net 2 yıldır kamera halen sorunlu neyini anlamadın merak ediyorum.Denim bize kamera için değil farklı bir takım ozelliklerle gelmesi lazım.blackde veya amberde bu kameranın hızlı açılması veya video kaydındaki odaklama sorunu çokdan duzelmiş olması lazım dı demek istedim.
Kesinlikle katılıyorumŞu an gece çekimi de kötü, eskisine nazaran çok çok karanlık çekiyor.
Karanlık mı? Ben bir sorun göremedim.Şu an gece çekimi de kötü, eskisine nazaran çok çok karanlık çekiyor.
Bugün de gelebilir 15 gün sonra da. Şu anda kesin olan hiç bir şey yok.830 Dışındakilere ortalama ne zaman gelir abi ?
@papakudioflu
Bişeyi merak ettim size göre lumia larda herhangi bir eksik yada sorun var mı ?Karanlık mı? Ben bir sorun göremedim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Karanlık mı? Ben bir sorun göremedim.
Bugün de gelebilir 15 gün sonra da. Şu anda kesin olan hiç bir şey yok.
Bu arada aynı mekanı Lumia 830'la da çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?