kamil5028347
Üye
Benim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?
black gözükmesi normal çünkü sende cyan yüklü değil. ilerleyen zamanlarda gelecek diye biliyorum cyan ı developer yüklü olanlar içinBenim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?
Pc ve internet bağlantınız varsa nsrt (Nokia software repair tools) uygulamasını indirip kurulum yapın pc ye.Benim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?
opera kapalı beta başvurular başladı istersen özelden link atarım ben katıldım daha yayınlanmadı sayı yeterli olunca kapalı beta aktif olucakEylül ayı VLC palyer ile OPERA Browserdan başka bir şey beklemiyorum.Birde gelirse Kilit ekranı gelir
Linki rica edelim üstadım.opera kapalı beta başvurular başladı istersen özelden link atarım ben katıldım daha yayınlanmadı sayı yeterli olunca kapalı beta aktif olucak
bununla ilgili konu açılmış sonradan fark ettim bu kısmda link var buyur Haber - Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! - MaxiCep direk girmek istersende şöyleLinki rica edelim üstadım.
Teşekkürlerbununla ilgili konu açılmış sonradan fark ettim bu kısmda link var buyur Haber - Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! - MaxiCep direk girmek istersende şöyleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 ay sürer bu da.Aynen millet EKSTRALAR + BİLGİ GÜNCELLENDİ. Bu herkesin bildiği üzere güncellemeden bir süre önce geliyor. Yakında gelecek yeni bir güncelleme. Bakalım ne gelecek
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Pil ve ısınma sorunları için hafifi bir iyileştirme versinler kafi gardaş. Güncellemeleri ve yenilikleri kendilerinin olsun.Yeminle bilerek yapıyorlar bunu. Gerilim hiç düşmesin diye yapıyorlar. Sürekli bir hareketlilik kalsın diye yapıyorlar.
Bir anda sol gösterip sağdan bişi çıtlatıyorlar. Biz sağa dönünce de sağı bekletip arkadan bişi çıkıyo. Arkayı kollayalım derken önden bi yama, öne bakalım derken soldan ilk çıtlatılanı çakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?