Hakatende şimdi bu konuyu bi user açsaydı çoktan locked olmuştu ali abi şuanda bizleri boşyere heycana soktun şimdi bende gdr1 prewiew e güncelleme geldi diye bi konu açmak istiyorum
arkadaşlar sizi yanıltmış olmuyayım ama bende (1020) 37 mb güncelleme gördü 8.1+cyandan klasör yoktu bende previev etkin edip bulduğu güncellemeyi yüklemiştim klasörleme de gelmişti ekstralar hakkında da cyan yazıyor bu gün güncellemeye baktığımda 37 mb buldu ve yüklüyorum
Hakatende şimdi bu konuyu bi user açsaydı çoktan locked olmuştu ali abi şuanda bizleri boşyere heycana soktun şimdi bende gdr1 prewiew e güncelleme geldi diye bi konu açmak istiyorum
Açabilirsin tabi ki. Fakat haberin kaynağını paylaşmanız gerektiğinde sadece tahmin yürüttüğünüz ortaya çıkarsa bu hareket cezasız kalmaz. Biz burada oturup acaba bugün ne yazsam diye düşünmüyoruz. Sabah kalkar kalkmaz yüzlerce siteyi süzgeçten geçirmeye başlıyoruz. Güvenilirliği olan sitelerin haberlerini de paylaşıyoruz.
Abi sen beni anlamadın şimdi cyana güncelleme glcek tabi geleck bu kesin bi durum fakat gelmeden konu açılması biraz tuhaf 2. Si şuan gdr1 e güncelleme geldi diye konu açsam saten gelicek gelmemesi imkansız cezalandırılamam yani bunu için ms nin destek kesmesi lazım :-)
Abi sen beni anlamadın şimdi cyana güncelleme glcek tabi geleck bu kesin bi durum fakat gelmeden konu açılması biraz tuhaf 2. Si şuan gdr1 e güncelleme geldi diye konu açsam saten gelicek gelmemesi imkansız cezalandırılamam yani bunu için ms nin destek kesmesi lazım :-)
Ben de diyorum ki haberde de belirttiğim üzere bazı cihazlar için bu güncelleme yayınlanmış. Muhtemelen bir test yaptılar. O arada bizim ülkemizde de Hindistan romu kullanan varsa ona da gelir ve biz de güncellemeye dair bazı ipuçlarına ulaşırız. Ama malesef aramızda bu güncellemeyi alan çıkmadı şimdilik.
Benim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?