Haber Lumia Cyan için yeni bir Güncelleme Yayınlanmaya başladı.

Bizim Prev ne zaman cyanı alacak

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

İndirip kurun yüklemeyi kendi yapar.

Lumia 520 ye geldi demi cyan bide telefondan çözmenin bir yolu yok mu ben askerim şu an pc imkanım yok olsa çoktan sıfırlamıştım cihazı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

Üye
Lumia 520 ye geldi demi cyan bide telefondan çözmenin bir yolu yok mu ben askerim şu an pc imkanım yok olsa çoktan sıfırlamıştım cihazı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Geldi ama maalesef başka dönüş yöntemi yok.

emz

Üye
Kusura bakma o mesajı admine şikayet etmek zorunda kaldım. İmei görünmesi sakatlık çıkartırdı. Ne olur olmaz diye de aradım seni..
Bi daha ki sefere dikkatli olun lütfen.

Önemli değil İsmail abi. Sen ara da bu sebepten olsun Yalnız ben cyan flashladım ya ne var ne yok sildim sıfır kurdum. Ama numaraları çook uzun zaman yedeklememenin azizliğini yaşadım. Çoğu kişinin ki uçmuş. Seninki de gitmişti tekrar kaydetmiş oldum Şikayetten zarar gelmez

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Tepkiler: Aybin.Kilic

emz

Üye

Kimse bulamayacak paralar bize kalacak Şaka bir yana cidden flash atamayanlara acıyorum. Çook büyük bir işkence çekiyor çünkü cihaz. Adamlar çool haklı. Sonuna kadar. İnşallah wp 9 gelmeden alırlar

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dakamon

Üye
Benim telefonda yedekleme hatası baş gösterdi bu olmasa direk bascam flash ı ne yapcam bilmiyorum numaraları nasıl yedeklicem :/ @bulutsuzgece @papakudioflu

Benim telefonda yedekleme hatası baş gösterdi bu olmasa direk bascam flash ı ne yapcam bilmiyorum numaraları nasıl yedeklicem :/ @bulutsuzgece @papakudioflu
Dostum PC varsa eğer onedrive hesabına girip son yedekleme tarihine bakabilir misin acaba? Seçenekler --> Cihaz yedeklemeleri. Bende de benzer bir sorun baş göstermişti ama nasıl olduysa güncel yedeğimi almıştım.

dakamon

Üye
Ayarlar>Yedekleme>Uygulamalar+Ayarlar>Yedekleri Yönet>Sil yapın.

Ondan sonra Yedekleme yapmayı deneyin.
Ya sildikten sonra da yedeklemezse o zaman elimizde olandan da olmayalım sonra
Dostum PC varsa eğer onedrive hesabına girip son yedekleme tarihine bakabilir misin acaba? Seçenekler --> Cihaz yedeklemeleri. Bende de benzer bir sorun baş göstermişti ama nasıl olduysa güncel yedeğimi almıştım.
DEdiğine baktım son yedekleme bu günü gösteriyor. Tamam mıdır yani güvendemiyim :P Bide Özgür abinin dediğini yapayım bakim ne olacak.

Bende güvenmemiştim ama sıfırladıktan sonra kayıtlı e-mailimi girince en son yedeğimi görmüştü, geri yüklemede uzun sürdüğüne dair bir mesaj veriyor ya onu atlamıştım ama uygulamalarımı falan yüklemişti.

Söyledikleriniz tartışılır fakat para vermeden bu iş zor çözülür çünkü mağazanın gelişimi çok yavaş ilerliyor,umarım o sözleşmede en kısa zamanda iptal edilir

1520 nin bataryası SADECE Facede olmama rağmen bir gün yetmiyor. Sanırım servise gidip yeni batarya alacağım. Sizce kaç para olur? Bu güncellemeyle batarya sorununu halletsinler bari