Tavsiye Lumia Cihazımı Nasıl Parçalara Ayarmamı Tavsiye Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Aldigim gunden beri tam bir eziyet oldu.Antalya'da yasiyorum 5 telefoncuya götürdüm adamlar biz satmayı biraktik,almayiz da dediler.Turkcell,Vodafone,Avea satiyor genelde seklinde bilgi verip Lumia tam bela diye de eklediler.Elimdeki cihazi kimseye satamadigima gore cope atacagim veya zevkle parcalara ayiracagim.Hangisini onerirsiniz?Hic kimse bana bu cihazlari savunmasin lutfen.Tesekkurler.
Abı sevaba gecersın bna gonder bende sana 5800 ı verım bunu parcala ama abı allah rızası ıcın atma yada parcalama bana ver ya kurtar benı bu 5800 dan 10 DAKIKA BUNU KULLAN ZATEN OTOMATIK MEN PARÇALAMAK ISTEYECEKSIN ALLAH RIZA SI IÇIN BANA VER YAbüyük sevaba girersin

• Beğen
Tepkiler: nevdar_1986

denizmahmut

Üye
Windows Phone kullanmadan atan tutan çok abi hele önce hele Bi sistemi kullan sonra konuş.şu an 512 mb ram ile bile açamadıgı oyun yok kasmadan

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Karşında tecrübe konuşuyor emin ol ;)

hTC 8X den Lumia 620, 920 hepsini kullandım.Hızlı olmasının tek nedeni kapalı ve multitasking olmamasıdır.Aynı zamanda kişiselleştirilmeye kapalı özellikleridir.

512 ram ile açamadığı oyunmu?!?!?

Ve daha bunun gibi bir sürü örnek internette var.TDKR nin L920 de kasması gibi..
Fanatiklik yapmak için foruma üye olmadan önce sağlam bilgilerle gelin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: MrExpert ve Dede

denizmahmut

Üye
Karşında tecrübe konuşuyor emin ol ;)

hTC 8X den Lumia 620, 920 hepsini kullandım.Hızlı olmasının tek nedeni kapalı ve multitasking olmamasıdır.Aynı zamanda kişiselleştirilmeye kapalı özellikleridir.

512 ram ile açamadığı oyunmu?!?!?

Ve daha bunun gibi bir sürü örnek internette var.TDKR nin L920 de kasması gibi..
Fanatiklik yapmak için foruma üye olmadan önce sağlam bilgilerle gelin lütfen.
bunun fanatiklikle bir alakası yok,920 kullNıyorum ve ne bir donma nede açmadığı bir oyunu görmedim ve cihaz çok stabil çalışıyor.ben bu rahatlığı hiç sistemde görmedim.wp bana gayet yetiyor ve seviyorum bu kendi görüşüm.ha gösterdiğin cihazda 256 ram var

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
256 mb ram ile GTA Vice City çalıştırılabiliyor haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
:D:D:D

PureFood

PureFood

Üye
wp düşmanları toplanıyor tabi konu da wp olunca.

• Beğen
Tepkiler: nevdar_1986 ve Dede
PriZm

PriZm

Üye
:D.

• Beğen
Tepkiler: Dede
PureFood

PureFood

Üye
Usta biz her kötüye düşmanız. Telefon ayırmayız!

bahsedilen cihaz Windows Phone 7.8 ancak, işletim sistemi desteği kesildi. Windows Phone 8 ile karıştırmayalım.

• Beğen
Tepkiler: nevdar_1986, denizmahmut ve Dede
maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Ram yemez tabi neyi varda yesin :) Lumia 800 bes yillik cihazmi destegi kesiyor hemen.Wp sacmaligi iste bu.Aynisini masaustu surumlerde de yapiyor!Windowsun her surumu bilgisayarda bile bela.Hadi bilgisayara format atiyoruz surum yukseliyor peki telefon?Yazik adam sifir kutusunda gonderdi.

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Allah askina bi kere de elinizdekinin kiymetini bilin ya! Arkadas; sozum meclisten disari da hediye gelmis biseye burun kivirmak da nedir ya? Hasi onu gectim; yok nsl parcalim, yok nere atim? Anlamiyorum ki bu artistlikleri... Hayir; madem o kdr sinir oluyorsun arkadasim, ver ihtiyaci olan birisine de hayra gir; tabi parcalicam vs die atip tutmalarda ufacik da olsa dogruluk payi varsa... Bak mesela bnm icim gidiyor simdi wp kullanmak icin. Ama alacak durumum yok maalesef. Cunku ben aptallik edip secimimi androidden yana kullandim ve zamaninda S3 aldim. Bana gore de android 5 para etmez ama bunun tartisilacak yeri burasi degil. Diyecegim ozetle odur ki; her kafasina esen gelip forumda gereksiz baslik acsaydi burasi gereksiz bilgi coplugune donerdi. Ya gercekten birisine vermek gibi bi niyetin varsa yazarsin foruma, verirsin ki o basligin da yeri var ztn; ya da atiyor musun, kiriyor musun; napiyorsan yaparsin. Bnm annem napsin? Kadincagiz taaa milattan once kalma Siemens A55 kullanmak zorunda kaldi; Note 3' unun anakarti yandigi ve garanti kapsaminda saymadiklari icin. Yrn bigun o elindeki teli kaybedip ona ihtiyac duyarsan emin ol o zmn anlarsin degerini onun. Benden bu kdr.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, GuiTaRisT111, muhammettvurucu ve 1 kişi daha
caglar b

caglar b

Üye
Youtubede lumia 900 ile çivi çakıyorlardı bide lumia 800 ile denesek nasıl olur :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ram yemez tabi neyi varda yesin :) Lumia 800 bes yillik cihazmi destegi kesiyor hemen.Wp sacmaligi iste bu.Aynisini masaustu surumlerde de yapiyor!Windowsun her surumu bilgisayarda bile bela.Hadi bilgisayara format atiyoruz surum yukseliyor peki telefon?Yazik adam sifir kutusunda gonderdi.
Hımm tabi ya masaüstünde de aynı şeyi yapıyor desteği hemen kesiyor Microsoft hatta bak Windows XP 25 Ekim 2001'de çıkmış yakın zamanda desteği kesecekler ne de çabuk dimi ! Bol keseden sallamayın arkadaş. Napacaktı 30 yıl mı destek verecekti ?

Telefon tarafına gelinirse Windows Phone 8 öncesi zaten MS için önem verdiği bir taraf değildi WP8 'in geliştirmesinde kullanılan kodlama tekniğinin önceki cihazlara yüklenemediği için destek veremediklerini güncelleme sunamadıklarını açıkladılar. Halihazırda Windows Phone 8 cihazlarına resmi olarak baya uzun bir destek süresi sunulacağını açıkladılar.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Hımm tabi ya masaüstünde de aynı şeyi yapıyor desteği hemen kesiyor Microsoft hatta bak Windows XP 25 Ekim 2001'de çıkmış yakın zamanda desteği kesecekler ne de çabuk dimi ! Bol keseden sallamayın arkadaş. Napacaktı 30 yıl mı destek verecekti ?

Telefon tarafına gelinirse Windows Phone 8 öncesi zaten MS için önem verdiği bir taraf değildi WP8 'in geliştirmesinde kullanılan kodlama tekniğinin önceki cihazlara yüklenemediği için destek veremediklerini güncelleme sunamadıklarını açıkladılar. Halihazırda Windows Phone 8 cihazlarına resmi olarak baya uzun bir destek süresi sunulacağını açıkladılar.
Yok arkadasim yok; ne anlatirsan anlat bunlar anlamamakta israr ederler. Sorsan kaciniz masaustunde orijinal sistem kullaniyorsunuz ki bi de ustune destek bekliyorsunuz die; biri de cikip ben kullaniyorum demez, hos dese de bi elin parmaklarini gecmez. Tm; ille herkes her parayla satin ya da hediye olarak aldigi seyi begenmek zorunda degil. Madem telcilere satamiyorsun; yazarsin foruma insan gibi, ihtiyaci olup da alamayan biri senden 2. el fiyatina alir; sen de sonra ustune para koyup bayildigin sistemi mi aliyorsun, o parayi baska yere mi harciyorsun; e o da senin bilecegin is. Hadi onu da gectim; merak ediyorum, acaba bi mobil sistem varsayimindan yola cikarak nsl tumevarimla pcler icin de destek verilmiyor ki ztn denilebiliyor? Bu hng akla mantiga sigar; bnm aklim almiyor acikcasi. Akli basinda olan ve bu islerden azcok anlayan birinin de aklinin alacagini sanmiyorum. Kaldi ki; bugun acik sistemli olmasina ragmen, linux bile bu kdr fazla guncelleme cikarmiyor pcde. Ahan da bu da kaniti: Bizim evde 2 pc var; birinde linux+ win 8 kurulu oteki de macair. Tm apple her konuda en onde; ztn oyle olmasa dunya para tutmaz her bi halti. Ona diyecegim yok. Ama win' e neredeyse ayda 2 hatta bazen 5' e kdr guncelleme gelirken linux' a memur emekli maasi dagitimi gibi nerdeyse 3 ayda bir guncelleme geliyor. Hatta bszen daha da uzuyor bu surec. Simdi win dusmanlari dicek ki; e onlar guvenlik acigi guncellemeleri. Ben de onlara simdiden cevaben 2 swy diyorum:
1) Kendi agzinizla soylediginiz gibi bunlarin cogu guvenlik acigini kapamaya yonelik guncellemelerse, linux' a gore daha kapali kaynak kodlu adledilen bi isletim sisteminde bu kdr guvenlik acigi guncellemesi yayimlaniyorsa; linux' un tamamen acik kaynak kodlu bi sistem olarak daha fazla guncelleme yayimlamasi gerekmez mi?
2) Ztn; yukardaki savi ortaya atanlar ein' e kurduklari guncellemelerin kodlarinin aciklamalarina netten bakip azicik bilgi sahibi olsalar o guncellemelerin tamaminin ya da cogunun degil sadece kucuk bi kisminin guvenlikle alakali oldugunu; geei kalanininsa tamamen sistem iyilestirmelerine yonelik oldugunu da gorurler.
Bnm amacim; kimseyi yermek ya da ovmek degil. Ne microsoft' un ne de basindakilerin yakini falan da degilim. Sadece bilmeden ve bos bos atilip tutulunca sinirleniyorum. Bugune kdr her 3 platformdaki isletim sistemlerinde de gerek mobil, gerekse pc ortaminda son model cihazlarla testler yapmis ve bu islerden azcok anlayan birisi olarak sunu diyebilirim ki; gunumuzde herkes istedigi seyi secmekte ozgur. Dolayisiyla kisisel farkliliklar da elbette kacinilmazdir. Ama biseyi ovmeden ya da yermeden once saglam delilleriniz olmali.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, Esendağlı, GuiTaRisT111 ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
Yok arkadasim yok; ne anlatirsan anlat bunlar anlamamakta israr ederler. Sorsan kaciniz masaustunde orijinal sistem kullaniyorsunuz ki bi de ustune destek bekliyorsunuz die; biri de cikip ben kullaniyorum demez, hos dese de bi elin parmaklarini gecmez. Tm; ille herkes her parayla satin ya da hediye olarak aldigi seyi begenmek zorunda degil. Madem telcilere satamiyorsun; yazarsin foruma insan gibi, ihtiyaci olup da alamayan biri senden 2. el fiyatina alir; sen de sonra ustune para koyup bayildigin sistemi mi aliyorsun, o parayi baska yere mi harciyorsun; e o da senin bilecegin is. Hadi onu da gectim; merak ediyorum, acaba bi mobil sistem varsayimindan yola cikarak nsl tumevarimla pcler icin de destek verilmiyor ki ztn denilebiliyor? Bu hng akla mantiga sigar; bnm aklim almiyor acikcasi. Akli basinda olan ve bu islerden azcok anlayan birinin de aklinin alacagini sanmiyorum. Kaldi ki; bugun acik sistemli olmasina ragmen, linux bile bu kdr fazla guncelleme cikarmiyor pcde. Ahan da bu da kaniti: Bizim evde 2 pc var; birinde linux+ win 8 kurulu oteki de macair. Tm apple her konuda en onde; ztn oyle olmasa dunya para tutmaz her bi halti. Ona diyecegim yok. Ama win' e neredeyse ayda 2 hatta bazen 5' e kdr guncelleme gelirken linux' a memur emekli maasi dagitimi gibi nerdeyse 3 ayda bir guncelleme geliyor. Hatta bszen daha da uzuyor bu surec. Simdi win dusmanlari dicek ki; e onlar guvenlik acigi guncellemeleri. Ben de onlara simdiden cevaben 2 swy diyorum:
1) Kendi agzinizla soylediginiz gibi bunlarin cogu guvenlik acigini kapamaya yonelik guncellemelerse, linux' a gore daha kapali kaynak kodlu adledilen bi isletim sisteminde bu kdr guvenlik acigi guncellemesi yayimlaniyorsa; linux' un tamamen acik kaynak kodlu bi sistem olarak daha fazla guncelleme yayimlamasi gerekmez mi?
2) Ztn; yukardaki savi ortaya atanlar ein' e kurduklari guncellemelerin kodlarinin aciklamalarina netten bakip azicik bilgi sahibi olsalar o guncellemelerin tamaminin ya da cogunun degil sadece kucuk bi kisminin guvenlikle alakali oldugunu; geei kalanininsa tamamen sistem iyilestirmelerine yonelik oldugunu da gorurler.
Bnm amacim; kimseyi yermek ya da ovmek degil. Ne microsoft' un ne de basindakilerin yakini falan da degilim. Sadece bilmeden ve bos bos atilip tutulunca sinirleniyorum. Bugune kdr her 3 platformdaki isletim sistemlerinde de gerek mobil, gerekse pc ortaminda son model cihazlarla testler yapmis ve bu islerden azcok anlayan birisi olarak sunu diyebilirim ki; gunumuzde herkes istedigi seyi secmekte ozgur. Dolayisiyla kisisel farkliliklar da elbette kacinilmazdir. Ama biseyi ovmeden ya da yermeden once saglam delilleriniz olmali.

tebrik ederim gayet güzel açıklamışsınız.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hocam maxicepte alıcı çıkar ona

Üst Alt