Tavsiye Lumia Cihazımı Nasıl Parçalara Ayarmamı Tavsiye Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Cihazımı Nasıl Parçalara Ayarmamı Tavsiye Edersiniz?
Aldigim gunden beri tam bir eziyet oldu.Antalya'da yasiyorum 5 telefoncuya götürdüm adamlar biz satmayı biraktik,almayiz da dediler.Turkcell,Vodafone,Avea satiyor genelde seklinde bilgi verip Lumia tam bela diye de eklediler.Elimdeki cihazi kimseye satamadigima gore cope atacagim veya zevkle parcalara ayiracagim.Hangisini onerirsiniz?Hic kimse bana bu cihazlari savunmasin lutfen.Tesekkurler.

HeroMR

HeroMR

Üye
Yok artik ben 200tl alirim atma bana ver :D

phasan

phasan

Üye
200 tl ver alırım senden hangi lumia elindeki

denizmahmut

Üye
hocam sen kullanmasını bilememişsin.Windows Phone kadar rahat rem yemeyen bir sistem yok.lumia 920 kadarda harika bir Windows cihazı yok.920 kimden gayet memnunum seninki hangi model yolla ben alırım.sen git androitte oyun oyna Windows Phone büyüklere göre

• Beğen
Tepkiler: nevdar_1986
maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 Almanya'dan hediye geldi.Cihaz kullanım olarak güzel ama bana çok ters geldi.Ben sürekli uygulama yüklerim ve sürekli güncel olmasını isterim.WP ' da ise bu yok maalesef.

phasan

phasan

Üye
Wp sistemı guzel

• Beğen
maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
hocam sen kullanmasını bilememişsin.Windows Phone kadar rahat rem yemeyen bir sistem yok.lumia 920 kadarda harika bir Windows cihazı yok.920 kimden gayet memnunum seninki hangi model yolla ben alırım.sen git androitte oyun oyna Windows Phone büyüklere göre
Windows Phone büyüklere göre ne demek kardeşim?İOS ve Android çocuk işimi sence ?

phasan

phasan

Üye
Uzun sure guncelleme istıyorsan ios al derım bı tel en az 3 yıl guncelleme alır

denizmahmut

Üye
yolla ben alırım

phasan

phasan

Üye
Senın telı 200 tl alırım

HeroMR

HeroMR

Üye
300TL veririm son.

denizmahmut

Üye
maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Pardon ben yanlış anladım o zaman özür dilerim.Ama Windows'un bir sürümünde çalışan app diğerinde çalışmıyor.İşte bu beni deli eden şey.Windows Phone Developer kaydım var kendimde app hazırlıyorum.Derleyici açılırken ilk sorduğu soru app hangi sürümde çalışsın.Ben mecburen ya 8'i ya Windows 7'i seçeceğim.Hatta onlar bile kendi içinde sürümlere ayrılmış yine uymuyor.

partyhard

Üye
saçma sapan bi sistem wp 800'Ün alıcısı çıkar mı zor

denizmahmut

Üye
yok önemli değil şu an Windows 8 güncel durumda ve sureklide kendini güncelleyen bir sistem gerçekten.önemli olan senin hangi sürümü kullanıyor olman

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Direk balyoz ile parçala. İşe yaramaz bir alet.

• Beğen
Tepkiler: ka_za
PriZm

PriZm

Üye
Halen ram yemiyor diyen var..

PriZm

PriZm

Üye
Bana verebilirsin yedek telefon olarak kullanırdım :D

Üst Alt